Radio Simplu

Când executăm Mudra Kubera, bunăstarea și abundența vin la noi!

Mudra Kubera ajută foarte mult la împlinirea dorințelor, creând abundență și prosperitate . În plus, practica zilnică a acestei mudra oferă pace interioară, încredere și seninătate și, de asemenea, deschide și curăță sinusurile frontale.

Mudra Kubera este o mudră foarte puternică. Forța ei este derivată din legătura dintre energia primelor trei degete și se îmbunătățește atunci când se face cu ambele mâini.

CÂND EXECUTĂM KUBERA, NOROCUL ȘI ABUNDENȚA VIN LA NOI!

Această mudră este ceva magic, pentru că într-adevăr nu are o proprietate concretă, ci se concentrează pe toată energia corpului, a minții și a spiritului într-o dorință concretă, ajutând la realizarea ei.

Este utilizată pentru obiective care doresc să fie atinse sau care trebuie îndeplinite. Dar practicarea acestei mudre aduce siguranță, fermitate, încredere și pace interioară.
Cum se execută Mudra Kubera?

Este simplu, cu ambele mâini, unește vârful degetelor, indexul și inima, în timp ce inelarul și degetul mic rămân îndoite și strânse în interiorul mâinii.

CUM SE PRACTICĂ MUDRA KUBERA?

Este simplu, să-ți formulezi dorința sau obiectivul pe plan intern, dar trebuie să fii sigur că asta vrei cu adevărat. Odată ce ai făcut-o, ia poziția degetelor și formulează dorința de trei ori, apăsând de fiecare dată degetele.

CARE SUNT AVANTAJELE MUDREI KUBERA?

Acest gest simplu ne ajută, de asemenea, să îmbunătățim anumite aspecte cognitive, cum ar fi concentrarea și încrederea în sine, ne ajută să ne stabilim scopurile și să dobândim forța pentru a le atinge.

Dacă observăm care sunt degetele active atunci când le execută, găsim degetul lui Marte, care este cel care deschide drumurile, degetul lui Jupiter, care dă bucurie, grandiozitate, prezență și degetul lui Saturn, ceea ce ne dă stabilitate.

Această Mudră este ideală atunci când începem un nou proiect și avem nevoie de împingere de la spate.