Radio Simplu

Grav accident rutier în Vrancea. Cinci persoane, între care trei minori, au ajuns de urgență la spital

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, în localitatea Măicăneşti, județul Vrancea, unde un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, cinci persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

Printre victime se află şi o fetiţă în vârstă de opt ani.

„Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit cu o ambulanţă SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Măicăneşti. În urma accidentului au rezultat cinci victime neîncarcerate. Paramedicii au preluat o victima de sex feminin, în vârstă de 15 ani, pe care au transportat-o la UPU Focşani. Celelalte victime, un bărbat de 27 ani, un bărbat de 22 ani, o adolescentă de 17 ani şi o fetiţă de opt ani, au primit asistenţă medicală şi au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea aflate la faţa locului pentru a fi transportate la spital”, a precizat ISU Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, potrivit agerpres.ro

Loading...