Radio Simplu

Grațiela Duban, primele declarații despre relația cu Ghiță de la Survivor: „Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că…”

Grațiela Duban și Ghiță au legat o frumoasă prietenie în cadrul emisiunii Survivor, iar de aici au apărut diverse speculații. Ba chiar, fanii emisiunii au insinuat că ar fi ceva mai mult între ei.

Grațiela Duban, primele declarații despre adevărata relație cu Ghiță
Grațiela Duban a făcut lumină și a venit cu o serie de explicații care schimbă complet datele problemei.

„Toată lumea vorbit despre simpatia ta pentru Ghiță și a lui pentru tine. Ai plecat, l-ai lăsat pe Ghiță acolo. Vreau să știu de la tine, părerea ta care este? Ce s-a întâmplat acolo”, a fost întrebarea lui Cosmin Cernat.

„Dacă nu deschideai tu subiectul asta, îl deschideam eu. Ce bine!”, a spus Andrei Duban.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nici o femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice.”, a mai declarat Grațiela la FanArena.

„Am înțeles. Sunt curios ce o să spună el despre acel moment intim, dar când o să iasă el”, a spus Cosmin Cernat.

„Am înțeles, e inofensiv. Se simțea. Asta e dreptul lui, puiu”, a spus Andrei Duban.
„Da, e dreptul lui. Tocmai de asta l-am lăsat să se apropie prietenește de mine. Știind exact că nu se apropie într-un fel bărbătesc de mine. Dacă simțeam ceva, nu i-as fi permis. O să vedeți că mai mult decât atât nu are cum să fie. O să declare el”, a mai spus Grațiela.