Radio Simplu

Bianca Drăgușanu iubește din nou, după divorțul de Alex Bodi? Imaginile care aruncă totul în aer

GALERIE FOTO (3)

Bianca Drăgușanu și-a revenit după divorțul de Alex Bodi și pozează din nou într-o femeie fericită și împlinită.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal la începutul lunii martie. Frumoasa blondină părea destul de afectată de despărțire, însă imaginile publicate recent pe internet arată că diva a depășit momentele grele și reușește să zâmbească din nou.

Bianca Drăgușanu s-a filmat în miez de noapte în timp ce dansa într-o ținută extrem de sexy pe melodia ”A ieșit soarele din nori”. Mai mult, în dreptul unei fotografii, blondina a scris mesajul „Sunt iubită, sunt binecuvântată” și a pus mai multe inimioare în dreptul imaginilor pe care le-a publicat pe pagina ei de Instagram, însoțite de melodii de dragoste.

Deși nu a spus nimic concret despre o nouă relație, diva a dat de înțeles că este fericită, iar fanii se întreabă dacă nu cumva fosta soție a lui Alex Bodi a făcut o nouă cucerire.

Este posibil, însă, ca în ciuda scandalurilor din ultima vreme, ea să se fi împăcat cu afaceristul de Mediaș. Cert este că pozele sexy pe care Bianca Drăgușanu le publică pe internet nu sunt pe placul fostului ei soț, care ar prefera ca ea să pozeze într-o femeie de afaceri decentă și să păstreze imaginile incendiare doar pentru el.

Loading...