Radio Simplu

Gigi Becali, gest surprinzător când și-a văzut fata în rochie de mireasă. Ce a făcut în curtea vilei din Pipera

În urmă cu puțin timp, alaiul de nuntă a plecat de la locuința miresei. Nunta Teodorei abia acum începe! Ce gest deosebit a făcut Gigi Becali atunci când și-a văzut fiica în rochie de mireasă? Invitații au dat deja startul distracției încă din curtea vilei din Pipera a finanțatorului FCSB.

Ce a făcut Gigi Becali atunci când și-a văzut fiica în rochie de mireasă?

Ca orice părinte, momentul în care copiii pleacă de acasă și încep să-și formeze chiar ei o familie este extrem de special. Gigi, pentru prima oară în postura de socru mic, abia dacă și-a putut lua ochii de la Teodora. Latifundiarul era vizibil mândru de felul în care a reușit să o crească pe Teodora, lucru care se putea citi din privirile pe care i le oferea fiicei și în timpul dansului care a deschis nunta. Becali a fost văzut așa cum n-ar fi crezut nimeni, emotiv.

Imediat cum alaiul s-a strâns la mireasă acasă, a și început o horă machedonească așa cum a dorit familia, pentru că s-a vrut neapărat respectarea datinilor. Zis și făcut! Cum s-a auzit muzica, cum invitații s-au îngrămădit care mai de care pe ritmuri aromâne, la fel cum a făcut și socrul mic. În primele imagini de la nuntă se poate observa cum Becali este liniștit, semn că fiica a ajuns pe mâini bune.Gigi Becali nu și-a putut lua ochii de la fiica sa atunci când a văzut-o în rochie de mireasă Sursa Foto: observator.tv

„Am încredere că va face numai bine”
Ginerele lui Becali se numește Mihai Theodor Mincu și este un afacerist în vârstă de 28 de ani. Băiatul mai este cunoscut și ca „Prințișorul din Dobroești”. Provine dintr-o familie înstărită și respectată și formează cu cuplu cu Theodora de câțiva ani buni.

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”
Gigi Becali