Radio Simplu

Cât a costat rochia de mireasă a fetei lui Gigi Becali

GALERIE FOTO (5)

Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Acesta a început să arunce cu valută încă de la momentul în care a „furat” trupa preferată de muzicanți de la o altă nuntă. Cum și familia actualului ginere al finanțatorului FCSB este înstărită, opulența a fost la fiecare pas. Cât a costat rochia de mireasă a Teodorei?

Becali a fost ieri în porstura de socru mic, lucru care i-a adus mari emoții. Alaiul a plecat de la locuința miresei către biserică. Finanțatorul FCSB o sorbea din priviri pe fiica sa în timpul horei.

Acesta o privea blând și extrem de emoționat, dar liniștit pentru că știe că fata lui ajunge pe mâini bune. S-a auzit faptul că Gigi nu s-a încurcat și a scos din buzunare nu mai puțin de 500.000 de euro pentru nunta fiicei. Teodora e clar că i-a moștenit gusturile, aceasta a ales numai lucruri scumpe pentru cel mai important eveniment din viața sa.

Dacă doar meniul pentru fiecare invitat a costat 110 euro, conform cancan.ro, tocmai rochia nu putea să scadă ștacheta, așa că sigur a costat o mică avere. Ca să fie totul ca la carte, mireasa nu putea să fie singura care arată impecabil. Gigi a ales să meargă pe mâna lui Alexandru Ciucu pentru cea mai frumoasă vestimentație potrivită cu marele eveniment.