Radio Simplu

Gestul făcut de Mihaela Rădulescu după ce Ștefan Bănică a devenit tată din nou

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj public la câteva ore după ce Ștefan Bănică Junior a dezvăluit că a devenit astăzi tată pentru a treia oară – frumoasa lui soție, Lavinia Pîrva, a adus pe lume un băiețel sănătos. Numeroși fani au reacționat la postarea vedetei de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu este una dintre fostele soții ale lui Ștefan Bănică și, după separare, ei au rămas în relații amiabile. Cu toate acestea însă, în această seară, la ore bune după ce artistul și-a cunoscut cel mai mic fiu, ea a făcut public un mesaj despre emisiunea pe care o moderează la Pro TV împreună cu Cristian Bozgan. Postarea divei a fost însoțită de o fotografie în care apar Diana Belbiță și Ioana Filimon. Vă reamintim că prezentatoarea s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. în 1994 şi ai divorțat după cinci ani de mariaj.

“Nu creeeed ! Sau… cand nu poti sa zici exact ce-ti vine si te uiti lung :)) – se intampla numai la Ferma @protv_romania – 21.30 #extremelifestyle #ferma #unnouinceput #cudetoate #missyou #all ?”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Instagram.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Loading...