Radio Simplu

Gabriela Firea candidează! Anunț fulger după Revelion. Ce funcție vrea

Gabriela Firea candidează. Edilul Capitalei a făcut un anunț important chiar în prima zi a anului. Aceasta începe anul 2020 în forță și este pregătită pentru orice o așteaptă.

Primarul Capitalei a anunțat că vrea un nou mandat.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria. Am început noi proiecte și vreau să le finalizez. Doar copiii mai mari îmi spun să nu mai candidez. Că noi nu merităm această viață așa de dură. Nu este normal să abandonăm nici eu, nici soțul meu”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

„A fost un an greu, de cumpănă. Parcă timpul se oprise în loc. M-a ajutat Dumnezeu să depășesc problemele de sănătate. M-au salvat medicii de la Institutul Cantacuzino și le mulțumesc.

Sfatul meu pentru toți oamenii e de a nu-și neglija sănătatea. Atunci nu mai ești om cu bani, cu faimă, ești doar un pacient.

Au fost și multe atacuri, dar le-am făcut față pentru că știam că nu sunt adevărate”, a declarat Gabriela Firea.

Despre posibilitatea unei coaliții de stânga

„Dreapta la guvernare înseamnă austeritate, plafonări, tăieri. Eu am fost neplăcut surprinsă să văd că s-au găsit bani la fondul de rezervă pentru plata unei datorii la o firmă privată. Pentru energie termică nu s-au găsit bani, pentru stimulentele pentru gravide. Asta înseamnă dreapta la guvernare.

Stânga a știut să aibă grijă de toate categoriile socio-profesionale. S-a spus că PSD e cel mai liberal partid din Europa.

Stânga trebuie să se reunească. Depinde cu ce partide și cu ce oameni. Practic, în fiecare județ se va decide ce tip de alianță se va face la alegerile locale.

Știu că liderul Pro România a discutat cu Marcel Ciolacu, dar nu s-a stabilit un plan concret pentru colaborarea politică în perioada următoare. Au fost doar niște tatonări, așa…”, a precizat, la România TV, Gabriela Firea.