Radio Simplu

Gabriela Cristea se cunună religios! Prima imagine cu bruneta cu voalul pe cap

GALERIE FOTO (3)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se cunună religios mâine, după patru ani de la cununia civilă.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, cu care are și două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, se vor căsători sâmbătă, iar nașii cuplului sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Nunta cuplului Cristea-Clonda a fost pusă la punct până la ultimul detaliu.

Nunta Gabriela Cristea. Gabi Cristea se cunună religios cu Tavi Clonda. Prima imagine cu voalul pe cap

Petrecerea va avea loc acasă la Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la vila lor din Otopeni, iar invitațiile la acest eveniment au ajuns doar la prietenii apropiați.

Gabriela Cristea abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă. Pentru marele eveniment din viața ei, Gabi și-a schimbat stilul de viață și a făcut tratamente de remodelare corporală.

„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu. Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie”, declara Gabriela Cristea în urmă cu câteva săptămâni.

Loading...