Radio Simplu

Ce se întâmplă cu Leo de la Strehaia! Medicii au dat vestea familiei, la câteva zile după ce a făcut accident vascular

Leo de la Strehaia a făcut, de curând, un atac vascular cerebral, afecțiunile sale cardiace, și așa grave, devenind cu mult mai problematice din cauza stresului din ultima perioadă.

„Leo de la Strehaia este în stare gravă, încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând. A făcut un AVC (atac vascular cerebral, n.red.), a fost internat la Floreasca iar medicii de acolo au făcut o minune și l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales că are un istoric medical de speriat”, ne-a spus un apropiat de-al familiei, în urmă cu o săptămână.

Ce se întâmplă acum cu Leo de la Strehaia

Toaată famlia era speriată și se ruga Leo de la Strehaia să depășească aceste momente dificile, iar minunea s-a produs. Conform unor surse medicale de la Spitalul Elias din Capitală, el a „Prințul Țiganilor” a fost consultat de mai mulți specialiști, iar aceștia i-au dat voie să plece acasă.

“A fost examinat de mai mulţi specialişti, inclusiv neurologi şi cardiologi, însă starea pacientului este stabilă şi nu există motive să rămână internat. Astfel, urmează să fie externat”, au declarat surse din cadrul Spitalului Elias din București, relatează spynews.ro.