Radio Simplu

Fratele lui Bendeac seamana LEIT cu el! Uite-l pe Andrei, ai putea jura ca i-a crescut par lui Mihai!

GALERIE FOTO (2)

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Facebook un colaj de patru fotografii cu fratele sau mai mic. Andrei este un adolescent simpatic si seamana perfect cu actorul. Cand te uiti la pozele cu fratele lui Misu ai putea sa juri ca in imagini apare de fapt el, dar ca i-a crescut par.

Andrei Bendeac, replici acide la adresa fratelui său celebru, Mihai
Andrei Bendeac a venit pe scena de la “iUmor”, unde a făcut un ROAST cu cei trei jurați ai show-ului. Apariția lui vine la câteva luni distanță după ce producătorii emisiunii de la Antena 1 au convins-o pe mama actorului să vină în calitate de invitat special, alături de mai multe vedete, printre care se numără și Roxana Vancea. Fratele lui Mihai Bendeac nu și-a făcut apariția singur, ci însoțit de câinele juratului de la Antena 1. La scurt timp după ce au pășit împreună pe scenă, Happy s-a dus la carismaticul actor, care l-a îmbrățișat și l-a pupat. Cheloo a reacționat ironic: “Moment emoționant la «iUmor». Iei… Hai să ne mai storcem o lacrimă”.

Citește și: Gina Pistol, ironie supremă la adresa Deliei Matache: “Eu eram fană declarată Andra, dar de când am văzut…”

Înainte să își înceapă numărul, cântărețul i-a spus lui Andrei Bendeac: “Am auzit că tu ești copilul perfect din familia Bendeac! Ai tot ce nu are Mihăiță”, iar fratele actorului nu a rămas fără replică: “Mi se mai spune și așa”. Fără să mai prelungim suspansul… mezinul familiei Bendeac i-a luat la rost pe jurați într-un stil diferit… el a mărturisit că, de fapt, glumele tăioase sunt, de fapt, din partea lui Happy.

“(…). M-am născut mult mai târziu decât Mihai, atunci când părinții mei au realizat că e cazul, totuși, să mai un băiat: poate ăsta iese cum trebuie. Vă spun sincer că am emoții, că eu nu mă pricep la televiziune, dar, până la urmă, nici Mihai nu se pricepe și, totuși, e aici. Sper că știe și el asta. Mihai, ești aici!”, a spus Andrei Benderac, iar fratele lui s-a amuzat copios împreună cu toți cei prezenți în platoul de televiziune.

Fratele lui Mihai Bendeac a făcut show total la “iUmor”
“(…). N-am venit să spun ce gândesc eu, eu îl admir și îl iubesc pe Mihai – așa că mi-ar fi destul de greu să spun răutăți despre el. Pentru mine este un exemplu, acesta fiind un alt motiv de tristețe pentru ai mei. Am venit să spun aici să vă spun ce gândește Happy. El este Happy, câinele lui Mihai. Contrar așteptărilor, el nu vorbește…. Contrar așteptărilor lui Mihai. Happy m-a rugat să scriu eu și să citesc câteva gânduri din partea lui”, și-a continuat Andrei Bendeac ROAST-ul.

Ulterior, fratele mai mic al actorului și-a îndreptat atenția și spre Cheloo, iar gluma făcută a fost pe seama scandalului legat de droguri.

“(…). Dar să vă zic despre stăpânul meu. Ăsta când nu are emisiune și stă acasă, înnebunim toți. Ca să înțelegeți exact, psihologul lui Mihai se duce și el la psiholog după ce termină ora cu el. Femeile pe care le aduce acasă, cred că sunt toate de la circ. Pe el îl aud mereu spunând: Maxim două numere și pleci. (…).

Singura mea asemănare cu Mihai este că amândoi suntem înnebuniți după pisicuțe. Diferența dintre noi este că eu turbez când văd o pisicuță, pe când Mihai e turbat tot timpul. (…). Mihai vorbește foarte mult cu mine, sunt cel mai bun prieten al lui – probabil singurul. El nu e cel mai bun prieten al meu, pentru că el nu are prieteni, are colaboratori. (…). Îmi aduc aminte cu plăcere de ziua în care am cunoscut-o pe Vancea. A vrut să facă și un serial cu ea. Vancea lucra destul de mult la pilot și asta a fost doar pe ruta București – Timișoara. Important este că eu și Andrei suntem mereu alături de Mihai și încercăm să-l ducem pe calea cea bună. Mihai are 36 de ani, de douăori mai mult decât trăiesc câinii și de trei ori mai mulți ani decât creierul lui (…).”, a mai spus Andrei Bendeac în cadrul ediției trecute de la “i

Loading...