Radio Simplu

Fotografia cu care actrița din ”Liceeni” și-a înnebunit fanii. Oana Sîrbu, incredibil de sexy în lenjerie intimă

GALERIE FOTO (2)

E una dintre actrițele din România pentru care timpul s-a oprit din loc. Fără să apeleze la operații estetice ori tratamente invazive, actrița de 51 de ani reușește să arate impecabil. De asta ne-am convins grație unei fotografii postate în mediul online, recent.

O fi jucat ea rolul unei fete sfioase și timide în ”Liceenii”, însă în viața reală Oana Sărbu este lipsită de inhibiții. Conștientă de atuurile ei fizice, actrița a postat o fotografie extrem de sexy pe rețelele de socializare, în care apare doar în lenjerie intimă.

Cu un corp ca tras prin inel, un chip lipsit de riduri și o atitudine senzuală, Oana Sîrbu a cucerit toată suflarea masculină de pe respectiva rețea de socializare. Nu e primul cadru de acest fel postat, actriței plăcându-i să-și surprindă fanii în acest mod. Iar aceștia nu contenesc în a o răsplăti cu complimente.

Un stil de viață cumpătat o ajută să se mențină

Și e de înțeles și de ce, actrița reușește să arate la cei 51 de ani extrem de bine, asemenea starurilor de la Hollywood. Vorbind cândva despre dieta sa, Oana Sîrbu recunoștea că nu face eforturi colosale, ci e vorba despre un stil de viață cumpătat și o alimentație corespunzătoare.

Mai pun 2-3 kilograme în plus, le mai dau jos. Am noroc cu părinții mei că sunt subțirei. Cred că asta contează foarte mult, să ai o genă bună. În plus, sunt disciplinată. Nu fac excese culinare, dorm bine și duc o viață echilibrată, lucru care contează. Fac și sport, mă duc la sală, la masaj, yoga. În rest am grijă ce mănânc. E important”, recunoștea starul feminin din ”Liceenii”.

Un singur divorț și o altă relație „high-profile”

Viața amoroasă a Oanei Sîrbu a fost destul de tumultuoasă. Deși destul de discretă cu viața ei personală, câteva detalii tot au scăpat în spațiul public. Actrița a fost căsătorită cu compozitorul Virgil Popescu din 1989 și până în 1993, când au decis să pună punct mariajului lor. Ulterior, vedeta a mai găsit iubirea în persoana lui Robert Turcescu, cu care a format un cuplu timp de zece ani.

Din păcate, chiar și după atâta timp petrecut împreună, și după un fiu adoptat, cei doi și-au spus „adio”. Motivele care au dus la despărțire sunt necunoscute publicului larg, însă cei doi au dat mereu de înțeles că relația lor nu este una perfectă. Ba mai mult, într-un interviu, Robert Turcescu uimea cu declarația că ”nu poate vorbi de o mare iubire din viața lui”. Lucru care, pare-se, nu o deranja prea tare pe actriță, care descria relația dintre ei ca ”o mare prietenie”. Acum fiecare are un alt drum în viață.