Radio Simplu

FOTO | Apelul disperat al unui fotbalist în plină ascensiune: „Mamă, nu mai pune poze sexy pe internet!”

GALERIE FOTO (5)

Nicolo Zaniolo, puştiul de 19 ani de la AS Roma, era un necunoscut până la începutul lui 2019, când a marcat două goluri în duelul cu FC Porto din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Notorietatea sa a crescut şi „datorită” mamei sale, care postează fotografii provocatoare pe internet.

Francesca Costa are 41 de ani şi este o împătimită a internetului. Contul său de Instagram are 185.000 de urmăritori. „Succesul” îl deranjează pe fiul său, Nicolo Zaniolo, care se simte deranjat de faptul că mama sa a devenit o ţintă a vânătorilor de senzual.

„Gata, mamă! Ajunge! Ai peste 40 de ani! ” Acesta a fost mesajul mijlocaşului după ce mama sa a început să înmulţească postările pe internet.

Francesca Costa nu a ţinut cont de părerea fiului său şi a afirmat zilele trecute că vrea să participe la Big Brother Italia. Jucătorul s-a înfuriat când a aflat.

„Starul în devenire al lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, este eclipsat în ultima vreme de mama sa, Francesca Costa. Întrebat ce părere are despre participarea mamei sale la Big Brother, tânărul fotbalist a fost furios şi a răspuns cu un categoric ‘Nu’ posibilităţii ca aea să participe la acest reality show”,spun sursele ziarelor din Italia.