Radio Simplu

Cu sutienul desfăcut și pipăită de Culiță Sterp! Ipostaza fabuloasă în care a fost filmată Simona de la Puterea dragostei

GALERIE FOTO (2)

Simona de la Puterea Dragostei a fost filmată de Culiță Sterp într-o ipostază fabuloasă!

Cu sutienul desfăcut și pipăită de Culiță Sterp! Ipostaza fabuloasă în care a fost filmată Simona de la Puterea dragostei

Simona de la Puterea dragostei era în afara casei de la Puterea dragostei și se plângea că i s-a desfăcut sutienul. Culiță Sterp, aflat din nou la Istanbul, la filmările pentru emisiunea Puterea dragostei, s-a oferit să o ajute. Înainte să-i închidă sutienul, cântărețul proaspăt divorțat de Carmen de la Sălciua a tras puțin de maioul Simonei și i-a admirat spatele.

Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: „Parcă erai virgină…”

Simona de la Puterea dragostei și Jador par să aibă o relație specială, iar susținătorii amândurora i-ar dori împreună. Concurenții emisiunii prezentate de Andreea Mantea au fost la plajă, iar acum au apărut imagini controversate cu Simona. Pe grupul oficial de Facebook al emisiunii Puterea dragostei au fost postate fotografii cu Simona și Jador. Tânăra se unduiește lasciv pe lângă Jador.

Imediat au apărut comentariile răutăcioase, iar concurenta de la Puterea dragostei a fost criticată pentru modul indecent cum dansează cu Jador sau cu ceilalți băieți din casă.