Radio Simplu

Forma nasului spune multe despre personalitatea ta

Caracteristicile noastre faciale spun foarte multe despre noi ca indivizi. Desi noi nu putem spune cu adevarat totul despre o persoana doar din aspectul fizic, exista anumite caracteristici care dezvaluie personalitatea fiecarui om!

1. Nasul roman

Nasul roman este drept, cu o mica proeminenta la radacina. Are varful in jos si acest lucru indica o personalitate foarte puternica. Aceasta nu inseamna ca persoana este impulsiva, dar se lauda cu abilitatea de a convinge oameni sa ia masuri. Acest nas apartine unui om grijuliu, atent , cu o inima calda si influentabil, abitios, lider.

2. Nasul nubian

Nasul este scurt in lungime, dar lat. Este intalnit mai putin decat celelalte forme. Acesta indica o persoana pasionala si creativa, cu foarte mult farmec si deosebit de atragatoare.

3. Nasul carn

Nasul este lung si curbat, cu o panta aproape concava si varful in sus. Acesti oameni sunt adesea optimisti, pozitivi, entuziasti si au o legatura puternica cu familia si prietenii.

4. Nasul grecesc

Este lung si drept, cu o creasta ingusta. Oamenii care au acest nas se bazeaza pe fapte, au o inteligenta iesita din comun, sunt si foarte altruisti, sunt disciplinati, datorita organizarii de care dau dovada tind sa aiba succes in viata si cariera.

5. Nasul soim

Nasul este lung . Creasta in sine este de obicei curbata si este foarte proeminenta. O trasatura foarte puternica pe care acesti oameni o poseda este ca, de fapt, nu le pasa ce cred altii despre ei.

6. Nasul ceresc

Nu este un nas foarte comun si seamana oarecum cu cel carn. Cu toate ca aceste nasuri sunt considerate a fi foarte atractive, studiile au aratat ca persoanele care le poseda se lupta pentru a ajunge la maturitate fizica si spirituala.

7. Nasul acvilin

Este genul de nas orientat catre buza, cu osul rotunjit. Oamenii care au acest nas sunt, in general, doamnele si domnii dominanti, care sunt considerati tacticieni cu o minte de afaceri.

Tu ce forma a nasului ai?