Radio Simplu

Femeia i-a spus soțului că e gravidă, îl înșelase și va naște copilul altui bărbat, dar nu se aștepta niciodată ca el să răspundă așa: Nu-i venea să creadă cum a putut. Ce a făcut soțul:

Multe cupluri care au fost împreună de mulți ani se laudă că se cunosc unul pe altul foarte bine, totuși, puterea relației lor nu depinde de timpul pe care cei doi îl petrec împreună, ci de diferitele situații prin care cei doi trec, împreună.

Această poveste a devenit atât de cunoscută încât nimeni nu prea mai știe dacă a pornit de la o întâmplare reală. Iată despre ce e vorba.

Un bărbat și soția sa fuseseră împreună de 4 ani, și la un moment dat ea a rămas însărcinată. Ei erau căsătoriți de numai o lună, și își luau mereu toate măsurile de precauție pentru ca asta să nu se întâmple, așa că bărbatul s-a cam îngrijorat.

Soția a recunoscut în cele din urmă că trebuie să îi zică ceva. El știa că îi va spune ceva foarte rău fiindcă începuse totul prin a-i spune cât de mult îl iubește. Iată ce se întâmplase: într-o noapte ea era în oraș împreună cu prietenele ei și s-a îmbătat foarte tare. În timp ce era afară singură, la aer, încercând să își revină, a cunoscut un bărbat.

Atunci a luat o decizie teribilă, a mers cu el acasă și au sfârșit prin a întreține relații intime neprotejate. Ea a mai zis că nu avea de unde să știe sigur, că acel copil putea să fie al acestui bărbat. Cele aflate l-au pus într-o mare încurcătură pe acest om: pe de-o parte o iubea foarte mult pe soția sa, pe de altă parte ea îl înșelase.

Omul s-a gândit foarte mult la toată situația și la sfârșit a luat o decizie care a uimit-o pe femeie: el nu voia ca toți anii buni pe care i-au petrecut împreună să se irosească din cauza unei singure greșeli uriașe, așa că a sfârșit prin a crește acel copil de parcă ar fi fost al lui. Știe că a luat decizia corectă pentru el și pentru familia sa.