Radio Simplu

Fiul lui Emi Pian a ajuns la audieri. Ce a pățit tânărul: „A căzut, pur și simplu!”

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian a stârnit o reală problemă în rândul clanului Duduianu. Pe lângă durerea provocată, a apărut și stresul provocat de audieri. Polițiștii au făcut noi descinderi, miercuri dimineață, după scandalul dintre două clanuri rivale din Capitală, clanul Duduianu şi clanul Rinu, soldat cu uciderea lui Emi Pian. În audieri a fost implicat și fiul celebrului interlop, care a avut parte de clipe de groază când a fost nevoit să vorbească despre moartea crimei. Nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

Fiul lui Emi Pian a ajuns la audieri. Ce a pățit tânărul: „A căzut, pur și simplu!”
Polițiștii și procurorii din București au efectuat mai multe percheziții la adresele unor membri ai clanului Duduianu. Mascații au descins inclusiv la casa fostului lider, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână, dar şi la câteva adrese unde stau membri ai clanului rival Rinu. Astfel, fiul celebrului interlop a fost dus la audieri, el fiind prezent în apartamentul din Giulești, fără a fi implicat în scandal. Băiatul a fost, însă, martor în momentul în care tatăui său i-a fost secționată artera femurală de la piciorul drept. De altfel, tânărul l-a ținut în brațe pe tatăl său până la spital.

Gabriel Duduianu a fost nevoit să povestească astăzi, în fața anchetatorilor, ce a văzut, însă, rememorarea acelei tragedii a fost prea mult pentru tânăr, căruia i s-a făcut rău. Conform informațiilor obținute de impact.ro, Gabriel, din fericire, nu a avut nevoie de ajutorul medicilor. Se pare că fiul lui Pian nu a mai mâncat și nu a mai dormit de când a murit tatăl său, iar priveghiul de 4 zile și înmormântarea l-au consumat enorm și azi a cedat.