Radio Simplu

FIERBE LUMEA INTERLOPĂ! ABI TALENT ÎL FACE PRAF PE NEPOTUL LUI MIRCEA NEBUNU: „SCLAVULE, CE…”

Abi Talent este din ce în mai ”descătușat”, dacă se poate spune așa, semn că ori teribilismul nu-i dă pace, ori vrea să demonstreze că poate ține steagul sus în orice situație. Scandalul cu Alex Velea le-a adus amândurora numeroase vizualizări pe YouTube, mulți considerând că totul a fost un scenariu bine pus la punct de cei doi ”adversari”, iar acum apare în schemă și nepotul lui Mircea Nebunu.

Acesta făcea un live, așa cum este trendul în momentul de față, fiecare considerând că poate transmite națiunii exclusiv mesaje interesante. Ceea ce nu este decât o dovadă că oamenii țin pasul cu moda și nu au rămas, cum se spune, ancorați în trecut. Trecem peste mesajele respective și ne ”ancorăm” direct în realitatea imediată. Cu Abi Talent în postura de ”musafir” al nepotului lui Mircea Nebunu.

Abi Talent, urecheat de nepotul lui Mircea Nebunu, nu a putut suporta afrontul. A intrat în live-ul acestuia și a ținut să își exprime punctul de vedere. ”Sclavule, ce faci”, i-a scris Abi Talent nepotului lui Mircea Nebunu. Iar atunci când nepotul lui Mircea Nebunu și-a anunțat urmăritorii că va închide live-ul fiindcă nu mai are baterie, Abi Talent a comis-o din nou: ”Nu închide live-ul, sclavule”.

”Ăla tremura, mi s-a făcut milă de el”
După incidentul cu Abi Telent, nepotul lui Mircea Nebunu a ținut să aducă unele precizări, astfel încât să nu mai existe loc pentru speculații.

”Eu v-am demonstrat că-l prind pe ăla și-l iau de urechi, am făcut-o… Faceți-mi și voi mie, că dacă îmi face cineva mie așa ceva, eu mor pe loc acolo, n-are cum să poată mie să-mi facă ce i-am făcut eu lui ăla. Îmi dau eu viața, plătesc eu tot dacă poate cineva să mă ia de urechi. Sunt în cartier la mine, în Berceni, mă plimb cu mașina. Mă duc la hotel, la R…, stau acolo până vine cineva după mine și dacă poate cineva să-mi facă și mie ce i-am făcut eu lui, atunci cunt eu cel mai mare b… (…). Ăla tremura, mi s-a făcut și milă de el… eu un puști, mi-a și părut rău după ce i-am făcut dar merită, frate că pune mâna pe c.., la fete, are glume cu toată lumea, vorbește de șmecheri. Eu nici nu mai vreau să vorbesc urât că am vorbit cu cineva din familia lui și omul a vorbit prea frumos. Mi-a zis că am dreptate, ce să mai zic”, a transmis nepotul lui Mircea Nebunu.