Radio Simplu

Fetița ventriloc Darcy Lynne se întoarce pe scena America’s Got Talent la un an după ce a câștigat

Darci Lynne Farmer s-a întors pe scena emisiunii care a făcut-o cunoscută în toată lumea! În cazul în care nu ați auzit niciodată de ea, Darci Lynne este câștigătoarea sezonului cu numărul 12 al emisiunii America’s Got Talent.

La vremea când a participat, avea doar 12 ani, ceea ce o face una dintre cele mai tinere câștigătoare ale emisiunii. A ieșit pe primul loc, dar are o relație specială și cu numărul 3 – a fost cel de-al treilea ventriloc care a câștigat, al treilea copil care a câștigat, și a treia persoană de gen feminin care a câștigat.

Atunci când Darci Lynne a dat audiție pentru prima dată la emisiunea AGT, aceasta a devenit instant un număr care trebuie privit tocmai datorită talentului imens și incredibil. Darci s-a folosit de această pasiune pentru a scăpa de timiditate și anxietate și pentru a o ajuta să găsească confort.

După ce a câștigat butonul de aur la audiția ei, darci a fost trimisă direct la show-urile live ale emisiunii. Săptămână după săptămână, aceasta a demonstrat că a fost cel mai mare star al sezonului 12.

Bineînțeles, atunci când a venit vremea marii finale, Darci Lynne a câștigat marele premiu, fiind încoronată ca marea câștigătoare pe data de 20 septembrie 2017. Acest câștig a venit la pachet cu un premiu incredibil pentru ea.

A câștigat premiul de un milion de dolari și un spectacol la Planet Hollywood Resort & Casino din La Vegas. Deși acum are parte de foarte mult succes, Darci Lynne preferă să recunoască meritele emisiunii care i-au landat cariera.

această scenă poate fi considerată cea de-a doua casă, mai ales că lunile petrecute alături de echipa emisiunii au fost cele mai frumoase din viața ei!

Aceasta s-a întors în emisiune în prima săptămână a show-urilor live. În timpul acestor emisiuni, există, de obicei, un invitat surpriză, mai ales că emisiunea apare în două zile. Pentru marea întoarcere la America’s Got Talent, Darci a prezentat spectacolul “Show Off”și a adus și un invitat special – pe păpușa Petunia!

Petunia este păpușa pe care a folosit-o Darci atunci când a câștigat butonul de aur, așa că i-a ținut noroc. Ca și atunci când concura în emisiune, Darci i-a lăsat pe jurați cu gura căscată. Mel B a încurajat-o foarte tare, mai ales că ea a fost cea care i-a oferit butonul de aur și șansa de a ajunge mai departe în cadrul competiției.

Fanii emisiunii au fost încântați de faptul că aceasta a revenit în emisiune cu un număr nou și unii dintre ei au comentat pe pagina de Facebooka a emisiunii că și-ar dori să o vadă din nou concurând. Alți fani sunt surprinși de faptul că este atât de tânără, dar atât de talentată și de modestă.

Fetița este extrem de talentată și adorabilă și va ajunge, cu siguranță, un star din ce în ce mai mare. Aceasta nu uită de unde a plecat, ceea ce este un semn al bunei creșteri și al modestiei. Cel mai probabil, Darci se va întoarce mereu cu mare drag pe scena care i-a schimbat viața total.