Radio Simplu

Fetița poartă cizme de cowboy și cântă o melodie country pe stradă

Oamenii s-au oprit pe stradă pentru a o asculta!

Tennessee este cunoscut de mult timp ca un loc unde te poți lansa într-o carieră de muzică country. Cântăreți, compozitori și muzicieni din toată țara sunt dispuși să își împacheteze bunurile și să își părăsească orașul natal.

Aceștia își părăsesc familia, prietenii și lasă trecutul în urmă în speranța că sacrificiul lor va merita atunci când vor ajunge staruri de muzică country și vor concerta în fața a mii de oameni. Mulți rezidenți din Tennesse speră să ajungă la Hollywood.

Poate că în timpul zilei se angajează ca ospătari, iar pe timpul nopții ajung să presteze în baruri mici, făcând tot ceea ce le stă în putință pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Cei mai buni muzicieni sunt acolo, așteptând să fie descoperiți și mulți dintre ei ajung să aibă mini spectacole pe străzi.

Atunci când oamenii observă aceste prestații, se opresc să asculte și poate lasă în dar o sumă de bani. Cei mai mulți dintre acești artiști stradali sunt adulți, așa că, atunci când o fetiță mică în vârstă de nouă nai apare în mijlocul unei piețe din Knoxville, Tennesse, oamenii se opresc să o privească, mai ales din curiozitate.

Aceștia care au avut timp să se oprească și să o urmărească, au primit un spectacol uimitor. Emi Sunshine este o fetiță talentată care are o voce mai mare decât trupul ei. Știe cum să cânte la mai multe instrumente și cum să facă spectacol, chiar dacă are doar nouă ani.

În momentul în care Emi Sunshine și trupa ei au început să cânte, oamenii din jur au fost intrigați. Cum poate o fată de vârsta ei să cânte melodia “Folsom Prison Blues” de Johnny Cash? Emi a dat dovadă de prestanță și talent pe măsură ce a cântat la instrument și vocal, ceea ce nu se regăsește des la persoane de vârst ei.

Putem spune că fetița este un suflet vechi cu o voce uimitoare! Cu siguranță că acesteia îi este destinat să ajungă un star, mai ales prin faptul că știe să cânte la mai multe instrumente doar la nouă ani.

Mai mult, Emi se simte foarte confortabil să cânte în fața unei mulțumi, ceea ce iar este ieșit din comun, în special pentru că majoritatea copiilor de vârsta ei sunt foarte timizi.

Imaginile încărcate pe Youtube cu spectacolul lui Emi au strâns peste trei milioane de vizualizări, iar printre comentarii se regăsesc doar cuvinte de laudă. Oamenii sunt surprinși de nivelul de încredere în sine al fetiței, de talentul acesteia și de modul în care a reacționat atunci când a greșit.

Emi este acompaniată de doi bărbați adulți, unul dintre ei cântând la contrabas, iar celălalt la tobe. În momentul în care colegul ei de la contrabas i-a făcut observație că a greșit nota, aceasta o schimbase deja, purtându-se ca o profesionistă completă.

Nu s-a rușinat, nu s-a oprit, a trecut mai departe cu farmecul fetiței. Până și numele de familie al fetiței parcă îi este predestinat – Sunshine însemnând răsărit sau strălucirea soarelui.