Radio Simplu

Adolescenta cântă melodia „My heart will go on” a lui Celine Dion

Micuța Jackie Evancho nu mai este o fetiță. Începutul carierei ei a avut loc la o vârstă fragedă, atunci când a apărut în mai multe show-uri de talente și când a cântat imnul național la evenimente sportive.

În 2010, aceasta a devenit un star cu acte în regulă când a terminat pe locul doi în cel de-al cincilea sezon al emisiunii de tip concurs de talente “America’s Got Talent.” Atunci când a participat la emisiune, Jackie era o fetiță mică, dar cu o voce imensă.

A uimit jurații și audiența încă din primele momente în care a început să cânte. Oamenilor nu le-a venit să creadă că o persoană atât de micuță și cu o experiență atât de limitată poate avea o voce atât de fantastică.

Chiar și atunci când era foarte mică de vârstă, Jackie a prestat ca un profesionist adevărat. A continuat să impresioneze pe măsură ce sezonul s-a îndreptat către marea finală, iar America a iubit-o, demonstrându-și aprecierea atunci când a votat-o neîncetat, săptămână după săptămână.

După rezultatul incredibil al emisiunii “America’s Got Talent”, Jackie a început să prezinte mai multă muzică. În 2010, în perioada sărbătorilor de iarnă, aceasta a lansat o variantă proprie a colindului “O Holy Night”, devenind cel mai vândut artist debutant al anului, dar și cel mai tănăr artist debutant al anului din istoria top 10 a Americii.

Mai mult, Jackie a devenit cea mai tănără artistă solo care să câștige discul de platină din America. Mai târziu, a lansat un album complet. În 2012, a prestat la concertul Music of the Movies și a ales să prezinte unul dintre cele mai cunoscute și mai grele melodii specifică unul film – “My Heart Will Go On”, cântată original de Celine Dion.

Toată lumea i-a recunoscut meritele lui Kackie, dar, atunci când a prezentat această melodie, oamenii i-au recunoscut imensul talent pe care l-a pus în practică pentru a o cânta. Prestația ei a fost extraordinară, mai ales ținând cont de dificultatea melodiei.

“My Heart Will Go On” este melodia înregistrată de cântăreața canadiană Celine Dion pentru filmul Titanic. Este melodia principală pe care regizul James Cameron a ales-o pentru acest film cunoscut într-o lume întreagă, bazat pe evenimentul vaporului care s-a lovit de un iceberg în mijlocul Oceanului Atlantinc.

Muzica a fost compusă de James Horner, iar versurile au fost scrise de Will Jennings, dar Celine Dion a fost cea care i-a dat viață cu vocea ei superbă. Melodia a devenit instantaneu un hit internațional și numărul 1 în topuri.

Fiind unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, este considerat cântecul semnătură al lui Celine Dion. Videoclipul a fost regizat de Bille Wooddruff și lansat la sfârșitul anului 16997.

Vânzările mondiale sunt estimate la 18 milioane de copii, devenind al doilea cel mai bine vândut single al unei artiste, și numărul opt în general.

Toată lumea iubește și recunoaște acest cântem minunat, iar efervescența lui nu piere niciodată. Tocmai de aceea, de fiecare dată când ne gândim la o meldoie romantică, “My Heart Will Go On” este mereu printre primele alegeri.