Radio Simplu

Femeia care a fost singură mult timp va deveni cea mai fericită

”Singurătatea nu este lipsa opțiunilor. Ea este o alegere. O alegere care se bazează pe fericire și cursul firesc al evenimentelor, pe care le stabilești individual.” Mandy Hale

Multora ne este cunoscut tipul fetei din școală care a fost mult timp singură. În liceu majoritatea deja aveau un iubit, însă ea era în continuare singură, dedicându-și timpul unor hobby-uri. Dar anume această fată a devenit cu adevărat fericită.

Te poți întreba cum o persoană care a fost atâta timp singură, a reușit să se bucure de viață? Iată 7 argumente care îți vor explica situația.

1. Ea apreciază timpul petrecut în propria companie

Cât de mult ar fi rănit-o despărțirile, ea a reușit să treacă peste durere. Pentru a se simți confortabil ea nu a avut nevoia de compania unui bărbat. Cu siguranță că a suferit după o relație, dar acest fapt a făcut-o mai puternică.

2. Este independentă

Independența ei se manifestă în toate sferele vieții: statutul financiar, motivația și încrederea în sine. Ea poate să își poarte singură de grijă, să își controleze cheltuielile și să învingă obstacolele. Ea este indubitabil puternică, iar independența îi evidențiază această calitate.

3. Ea are încredere în sine

Ea nu are nevoie de o altă persoană pentru a reamenaja casa ori pentru a repara calculatorul. Viața în singurătate a învățat-o să se descurce singură. Iar dacă nu știe să facă anumite lucruri, nu îi este teamă să le asimileze.

Ea nu se implică în niște drame inutile și este fericită datorită acestui fapt.

4. Ea știe cum să obțină succesul

Ea își stabilește anumite țeluri și se concentrează pe îndeplinirea lor. Ea are destul timp la dispoziție pentru a se dedica propriei dezvoltări. Acest tip de femeie are ambiții mari și este hotărâtă să le satisfacă.

În timp ce prietenii ei erau ocupați cu o relație, ea lucra asupra sa și asupra creșterii personale.

5. Ea nu își face griji din cauza dragostei

Pentru ea dragostea este doar un alt element al vieții, unul pentru care nu merită să îți pierzi capul. Această femeie nu va suferi din cauza faptului că alături de ea nu este un bărbat. Ea este sigură de faptul că primordial în viață este lucrul asupra sinelui. Iar dacă nu ai parte de dragoste – nu e fatal.

6. Nu îi este frică să moară în singurătate

Mariajul nu este scopul principal din viața ei. El poate deveni chiar indezirabil. Ea este conștientă că o căsnicie nu îți garantează fericirea. Ea nu va urma niște stereotipuri doar pentru a satisface așteptările societății.

7. Ea se simte bine singură

Bărbatul care va reuși să o intereseze, va fi pentru ea o sursă de inspirație. El o va ajută să își realizeze scopurile, iar ea nu va deveni un obstacol în fața dorințelor lui. Principiul de bază a unei relații este libertatea.