Radio Simplu

Fanii îi văd ca pe doi copii inocenți, însă ei s-au pozat fără nicio reținere asa:

GALERIE FOTO (2)

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au renunţat complet la inhibiţii. Îndrăgitul cuplu le-a oferit fanilor o imagine de senzaţie, din intimitatea lor. Cei doi îndrăgostiţi s-au fotografiat în timp ce făceau baie, într-un cadru extrem de romantic.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulţi ani. Deşi se cunosc de mult timp, între cei doi dragostea pluteşte în aer, fiind la fel de îndrăgostiţiunul de celălalt, ca în prima zi. Simpaticii actori fac echipă atât de plan profesional, cât şi pe plan sentimental, fiind aproape de nedezlipit.

De curând, Cristina Ciobănaşu le-a făcut o surpriză de proporţii admiratorilor şi s-a fotografiat alături de iubitul ei în timp ce se relaxau în baie. Aflaţi în cadă şi acoperiţi doar de spumă, actriţa şi iubitul ei le-au topit inimile internauţilor cu o ipostază romantică, notând cu precădere un gest de afecţiune din partea lui Vlad Gherman, atunci când acesta şi-a aşezat mâna pe picioarele artistei.

„În ultima perioadă am ieșit de câteva ori la Karaoke și am cântat și poate că ne e dor să mai avem concerte sau să mai cântăm ceva/să mai scoatem o piesă nouă. Cine stie? Poate 2020 vine și cu ceva nou pe plan muzical!”, au spus cei doi actori pentru sursa menționată anterior.