Radio Simplu

Culiță Sterp are o nouă iubită! Cântărețul a uitat-o deja pe Carmen de la Sălciua și se plimbă cu altă muză prin București

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai populare cupluri din industria muzicii de petrecere. Cei doi foști soți au divorțat în urmă cu mai bine de un an și jumătate și, la vremea respectivă, au lansat acuzații grave unul la adresa celuilalt. Ea s-a cuplat cu unul dintre bunii lui prieteni, iar el a încercat să o uite fără succes.

În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua s-a despărțit de Cosmin Isăilă și, de atunci, au apărut zvonuri legate de o posibilă împăcare cu fostul ei soț, Culiță Sterp. La nunta surorii lui, au apărut împreună, dar după petrecere au evitat să mai facă publice imagini cu ei împreună, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă ce s-ar fi despărțit. Ulterior, pe paginile lor au apărut mai multe fotografii din vacanța pe care au petrecut-o ca doi porumbei, semn că lucrurile între ei mergeau foarte bine. Însă, când toată lumea se aștepta la o nouă căsătorie, s-a ajuns iar la separare, informație prezentată în premieră de WOWbiz.ro!

Ce a spus Carmen de la Sălciua despre despărțirea de Culiță! ”Instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”.
Cea care a spus lucrurilor pe nume a fost senzuala cântăreață, care a decis să recunoască și oficial că este singură, totul la presiunea admiratorilor ei. ”Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a menționat Carmen de la Sălciua care, apoi, a precizat, sugestiv și ce o înspăimântă pe ea, cu adevărat în cuplu…”instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”.

Culiță Sterp are o nouă iubită? Tănăra arată foarte bine și a fost prezentată prietenilor
Dacă lucrurile au fost clarificate oficial, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite și să nu se mai justifice. Astfel că, primul care s-a refăcut sufletește a fost Culiță, care, din ultimele informații, pare mai iubăreț ca niciodată.