Radio Simplu

Fa aceste lucruri simple, iar norocul va veni intotdeauna la tine. 11 lucruri care iti vor aduce bunastare

Ai simtit vreodata ca te mananca palma stanga? Se crede ca daca acest lucru se intampla, atunci banii ar trebui sa cada imediat din toate partile.

De fapt, dupa ce mana ti-a dat semne sa te scarpini, poate dura cateva zile. Si pentru fiecare, aceste perioade sunt diferite. Cineva va primi o finantare a doua zi, iar unii vor trebui sa astepte putin mai mult. Fii atent la tine si data viitoare cand mana stanga iti da indicii, vezi cat timp a trecut inainte de primirea banilor.

2. Portofelul, una dintre sursele importante de economisire a banilor. Rosul atrage banii. Pastreaza facturile si bonurile ordonate.

3. Caritatea iti va creste veniturile. Este de ajuns o zecime din profitul tau pentru cei care au nevoie pentru a mentine fluxul de abundenta. Si nu este necesar sa dai aceasta suma bisericii, poti sa o donezi orfelinatelor sau altor fapte bune. Principalul lucru este sa o faci din inima si nu pentru o bifa.

4. Lucruri vechi. In timp, ele dobandesc proprietatea de a absorbi toata energia pozitiva. Dupa ce ai scapat de gunoi si ti-ai folosit cunostintele de Feng Shui, poti activa energia bogatiei si atunci va fi intotdeauna in casa ta.

5. Statuete – pot fi altare sau idoli mici, care ar trebui sa binecuvanteze locul in care locuiesti. Alege un raft special pentru ele si tine-le in maini cat mai des posibil pentru a-ti umple casa cu dorinta si energie.

6. Plante casnice. Cand vezi un muguras inflorit pe floarea ta, poti sa te bazezi in siguranta pe asistenta financiara timpurie. Fie ca abundenta sa infloreasca si sa te incante zi de zi.

7. Orice moneda, bijuterie sau potcoava gasita pe strada este, de asemenea, considerata o dovada a castigului financiar timpuriu. Prin urmare, nu ignora astfel de indicii ale universului. Ridica o moneda, chiar daca nu este prea demn, si multumeste pentru semn.

8. In sezonul de vara, multi sfatuiesc sa pastrezi geamurile deschise cat mai mult timp, deoarece fluturii sunt unul dintre semnele monetare.

Se crede ca, daca una dintre aceste frumuseti zboara in casa ta, atunci promite bogatie si prosperitate. Prin urmare, nu alunga imediat un astfel de oaspete, permite abundentei sa intre cu fermitate in viata ta.

9. Cand o pasare te-a „marcat”. Desigur, acest lucru nu este cel mai placut mod de a afla despre un profit apropiat, dar rezultatul va depasi toate asteptarile tale. Prin urmare, atunci cand se intampla o situatie similara pe strada, nu trebuie sa fii suparat pe toata lumea.

10. Cei care au datorii sunt sfatuiti sa le plateasca inainte de pranz.

11. Monede sub covorasul usii. Se crede ca, in acest fel, toti banii sunt ademeniti in casa ta. Ei bine, pentru ca ei sa nu plece, creeaza o atmosfera favorabila pentru ei.

Desigur, trebuie sa speram nu numai sa vedem semne, ci si sa actionam in mod activ!