Radio Simplu

EXIT POLL prezidențiale 2019. Ce arată sondajele de opinie de la ora 12

EXIT POLL prezidentiale 2019. Sondajele EXIT POLL la ieşirea de la urnele de vot pentru turul al II-lea al alegerilor prezidențiale vor fi efectuate de IRES și CURS-Avangarde.

UPDATE 14:30. Deputatul USR Cătălin Drulă anunță, pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis a obținut cele mai multe voturi în Auckland (Noua Zeelandă) și Sidney (Australia).

UPDATE 12:30: Conform datelor de la ora 12:00 ale institutelor de sondaj, dreapta conduce cu 20% la alegerile prezidențiale 2019. La alegerile de până acum, după voturile de dimineață conduceau candidații stângii, pentru că, traditional, electoratul lor rural ieșea la primele ore la vot. Noile cifre arată ca dreapta conduce și în sate!

UPDATE 12:00: Datele ultimelor sondaje de opinie dinainte de vot arată că românii se orientează pe persoană și mai puțin pe forța politică din care provine candidatul pentru cea mai înaltă funcție în stat. 60% dintre votanți aleg ”calitățile candidatului” și doar 30% „partidul care îl susține”

UPDATE 10.00: La ultimele alegeri prezidențiale, mai ales în turul 2, votul a fost unul de protest. Un sondaj realizat acum câteva zile arată cât de nemulțumiți sunt românii. 64% dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită!

Loading...