Radio Simplu

EXIT POLL INCENDIAR de ultimă oră. Cine intră, de fapt, în turul al doilea al prezidențialelor. CIFRELE SUNT ULUITOARE! Cine e pe primul loc

Rezultate alegeri 2019. Au apărut primele date exit-poll: Iohannis și Dăncilă, favoriții primului val de alegători.

Rezultate alegeri 2019. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt favoriții alegătorilor care și-au exprimat opțiunile până la ora 10.00, arată primele date de tip exit-poll, precizează surse oficiale pentru STIRIPESURSE.RO.

Astfel, cei 1.256.029 de alegători care şi-au exprimat opţiunile în ţară până la ora 10.00 au votat în felul următor:

Klaus Iohannis – 40%

Viorica Dăncilă – 27%

Dan Barna – 12%

Rezultate alegeri 2019. Mircea Diaconu – 9%

Theodor Paleologu – 6%

Kelemen Hunor – 3%

Ramona Ioana Bruynseels – 2%

Rezultate alegeri 2019. Alexandru Cumpănaşu – 1%

 

Alegeri prezidenţiale 2019 – Trei localităţi din Timiş au rămas fără electricitate, din cauza vântului puternic, în zonă fiind trimise generatoare de mare capacitate. Procesul electoral nu este afectat

Din cauza vântului puternic, o comună din Timiş şi trei sate aparţinătoare au rămas fără curent electric.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis un container cu generator de mare capacitate, urmând ca alte două să ajungă în zonă, din Arad şi Hunedoara. Procesul electoral nu a fost întrerupt, secţiile de votare fiind alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, localitatea Traian Vuia, din estul judeţului Timiş, a rămas fără electricitate, din cauza vântului puternic.

”Ca urmare a vântului puternic în zona de est a judeţului Timiş, comuna Traian Vuia şi 3 sate aparţinătoare (Sudriaş, Susani şi Jupani) au rămas nealimentate cu energie electrică. Este afectată o linie de medie tensiune, cu o estimare a timpului de remediere în cursul acestei zile”, a transmis ISU Timiş.

În zonă a fost trimis un container de la Lugoj, alte două urmând să ajungă din Arad şi Hunedoara.