Radio Simplu

Există un semn zodiacal, care este 100% norocos în 2019

2019 este considerat un an astrologic mult mai bun decat cel precedent pentru toate semnele zodiacului. Prin urmare, daca ceva nu va functiona pentru dvs., in 2019 se va rezolva cu siguranta!

Dar exista un singur semn al zodiacului care este cel mai norocos. El va fi insotit de succes si noroc in toate sferele vietii.

Si acesta este – Sagetatorul!

Pentru ei, anul va fi cel mai de succes pentru ca parintele lor, Jupiter este alaturi de ei. El este considerat Marele Benefic, o planeta care aduce mari binecuvantari si noroc.

Jupiter a intrat in semnul Sagetatorului in noiembrie 2018 si va sta alaturi de acesti nativi pana in decembrie 2019.

In plus, Jupiter este conducatorul acestui semn. Cu alte cuvinte, planeta s-a intors acasa. Si acest aspect este considerat benefic pentru Sagetatori, scrie mesajeinspirationale.ro.

2019 va trece sub influenta energetica puternica a Soarelui, Marte si Pamant. Acest lucru va afecta toate semnele zodiacului.

Sagetatorii vor avea cel mai bun an din ultimii 12. A venit vremea voastra, o sa straluciti. Mult noroc!

Iată în continuare cum va fi anul 2019 și pentru celelalte zodii:

BERBEC – Vei incepe sa te gandesti care este cea mai buna cale de a-ti indeplini visele. A venit momentul sa iti iei viata in serios si sa incepi sa lupti pentru ce iti doresti. Pregateste-te pentru schimbari masive in zonele financiare si de confort. Anul 2019 te va ajuta sa te cunosti mult mai bine pe tine insati.

TAUR – In anul 2019 iti vei regandi tot sistemul de valori si vei porni in aventurile pe care ti le doresti. Vor aparea schimbari de identitate si perceptie. Te ridici din propria cenusa, insa nu reusesti sa ai inca incredere in cei din jur. Vei invata sa te iubesti si sa ii iubesti si pe cei carora le pasa de tine, scrie antena3.ro

GEMENI – Vei munci mai mult pentru relatia in care te afli. Vei invata sa te deschizi in fata celor din jur, insa doar in fata celor care te merita. Vei reusi sa iti faci relatii noi. Vei deveni mai responsabila si mai productiva si vei reusi sa iti stabilesti prioritatile.

RAC – Incepi sa iti dai seama care sunt lucrurile de care ai nevoie cu adevarat in viata ta si in relatii. A venit momentul sa renunti la oamenii care nu iti fac bine. Vei avea o viata sociala mai intensa ca niciodata. Dupa luna mai apar si beneficii financiare.

LEU – Inveti sa te organizezi mai bine si sa iti duci la capat toate proiectele. Vei avea parte de multe momente neprevazute. 2019 este anul in care renunti la frici si in care inveti sa te bucuri de prezent. Pregateste-te pentru perioade bune si perioade proaste. Din toate ai insa ceva de invatat.

FECIOARA – Vei fi mai spontana, mai creativa si mai responsabila. Incepi sa te cunosti mult mai bine si sa stii exact ce iti doresti. Vor aparea relatii noi, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Ai grija insa cum le evaluezi.

BALANTA – In 2019 vei invata sa ai mai multa grija de tine si de persoanele din jurul tau. Vei fi mai sincera si iti vei exprima mult mai usor gandurile. Ideile tale vor fi foarte apreciate, asa ca ai putea incepe un job nou. Rezultatele deciziilor tale se vor vedea inclusiv in plan financiar.

SCORPION – In 2019 inveti sa te cunosti mai bine si sa faci alegerile potrivite sufletului tau. Vei lua multe decizii bune si care iti vor aduce un confort financiar si mental. Vei incepe, in sfarsit, sa iti traiesti viata la intensitate maxima.

CAPRICORN – In 2019 devii mai matura, mai disciplinata si mai serioasa. Inveti sa iei in serios fiecare responsabilitate in parte. Pregateste-te sa experimentezi senzatii noi. Universul iti va trimite extrem de multa inspiratie.

VARSATOR – Apar multa schimbari in cel mai intim centrul al vietii tale, schimbandu-ti valorile si nevoile. Esti plina de energie si iti place sa socializezi cu toti cei din jur, insa va trebui sa muncesti mult mai mult pentru tot ce iti doresti.

PESTI – Vei invata lectii pretioase in 2019 si vei invata sa iti re-evaluezi cercul social. Va fi un an excelent si din punct de vedere profesional. Vei avansa in cariera si vei primi mai multi bani.