Radio Simplu

Există sau nu dragostea ideală? – ce viziune are fiecare zodie asupra iubirii adevărate

Berbec

Berbecii cred în iubire, dar nu sunt extrem de entuziasmaţi atunci când iubesc. Personalitatea Berbecilor nu îi face să fie romantici incurabili, dar sunt extrem de pasionali şi vor ca partenerul lor să trăiască momente de neuitat alături de ei.

Taur

Taurii sunt genul de persoane care cred cu tărie în iubire şi vor un partener care să simtă la fel ca ei. Taurii sunt obişnuiţi cu acest sentiment, în special dacă au crescut în mijlocul unei familii iubitoare.

Gemeni

E un fapt deja cunoscut că Gemenii şi credinţa în dragoste nu au nicio legătură. Conform părerii lor, dragostea e un sentiment necugetat şi nu cred în existenţa iubirii reale. Pentru ei, distracţia în dragoste e tot ceea ce contează, nici vorbă de relaţii stabile cu un singur partener.

Rac

Racii îşi doresc dintotdeauna o poveste de dragoste incredibilă. Îşi doresc un partener care are aceleaşi aşteptări de la dragoste, alături de care poate creşte. Racii se îndrăgostesc cu adevărat numai o singură dată. Racul are foarte multă iubire de oferit, pentru ei nu există limite atunci când vine vorba de iubit.

Leu

Leii sunt de părere că dragostea există, dar preferă şi independenţa în iubire. Deşi dau impresia că pot simţi iubire doar pentru propria persoană, leii sunt capabili să iubească din tot sufletul. Visează la o iubire cum nu s-a mai văzut, una pe care să o invidieze toată lumea, nu se mulţumesc cu jumătăţi de măsură.

Fecioară

Fecioarele adoră propria companie, dar asta nu înseamnă că nu îşi doresc o relaţie şi un partener stabil. De multe ori, aleg realitatea şi nu visarea şi înlocuiesc dragostea cu concretul.

Balanţă

Balanţele nu sunt firi prea visătoare, nu cred că există poveşti de dragoste grozave decât în filme sau în basme. Balanţele au mult de lucrat pentru a da altuia iubirea de sine. Balanţele ţin foarte mult la propria persoană şi asta le face să pună uneori partenerul pe un loc secund în viaţa lor.

Scorpion

Scorpionii cred în dragostea care te face să tresari în fiecare clipă. E conştient de existenţa iubirii adevărate, dar nu îşi exprimă uşor sentimentele. Scorpionii obişnuiesc să se asigure mai întâi că persoana de lângă ei îi iubeşte sincer,nu doar din interes.

Săgetător

Săgetătorii nu prea suferă des din dragoste pentru că au o mare iubire pentru propria persoană. Săgetătorii vor să fie liberi, aşa că de multe ori aleg singurătatea. Nu se simt confortabil într-o relaţie, aşa că preferă prieteniile strânse.

Capricorn

Capricornii ştiu foarte bine că dragostea de vis e doar un vis sau o poveste pentru copii. Cu toate acestea, vor o familie şi o relaţie stabilă. Toate astea se întâmplă numai când sunt gata cu adevărat.

Vărsător

Vărsătorul nu are nicio treabă cu dragostea. Adoră să fie singuri şi consideră iubirea exclusivistă. Pentru ei, dragostea se poate găsi şi în viaţă sau muncă, nu nepărat alături de o persoană.

Peşti

Peştii cred cu tărie în dragostea reală, în toate manifestările ei, fie că e la prima vedere, încheiată sau suflete gemene. Dragostea pentru ei e oferirea unui cămin unei persoane în inima şi în viaţa lor.