Radio Simplu

Eva, fiica Elenei Udrea, a împlinit 4 ani. Mesajul emoționant distribuit de Adrian Alexandrov

Fiica Elenei Udrea a făcut 4 ani în data de 20 septembrie. Postarea realizată de tatăl copilei, Adrian Alexandrov, pe social media.

Eva, fiica fostului ministru al Turismului, a împlinit 4 ani. Mesajul emoționant distribuit de partenerul de viață al blondinei care are grijă de micuță în perioada în care fostul politician este închis în spatele gratiilor.

Fiica Elenei Udrea a făcut 4 ani. Postarea realizată de tatăl copilei, Adrian Alexandrov
Fiica Elenei Udrea își aniversează ziua de naștere departe de mama sa, care nu a primit permisie pentru a-i fi alături. Eva Maria s-a născut în urmă cu 4 ani în Costa Rica, acolo unde a locuit o perioadă destul de lungă.

Micuța a primit foarte multe urări din partea apropiaților, dar și un mesaj special venit de la tatăl său, Adrian Alexandrov. Omul de afaceri a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu această ocazie.

„De 4 ani ne umpli viața de bucurii, zâmbete și fericire, iar noi îți oferim toată dragostea noastră. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris afaceristul pe pagina de Facebook.

În plus, Adrian Alexandrov a distribuit o imagine cu fetița care stă pe scări, în mâini având o jucărie de pluș de culoare roz. Copila zâmbește la cameră, fața sa fiind încadrată foarte frumos cu ochii de un verde superb.

Fotografia a adunat peste 740 de aprecieri din partea fanilor. Din păcate, Elena Udrea nu i-a putut fi alături fetiței în ziua în care a împlinit vârsta de 4 ani.

Elena Udrea, departe de fiica sa, Eva Maria

Blondina este închisă la Penitenciarul Târgșor din data de 16 iunie, acolo unde execută o pedeapsă de 6 ani în dosarul Gala Bute. Fostul ministru a fost prins după ce a fugit din țară, dar a fost găsită în Bulgaria.

Elena Udrea ar fi vrut să o poată îmbrățișa pe micuță, însă judecătorii au respins cererea sa. Este primul an în care vedeta nu îi este aproape fiicei sale, Eva Maria, de ziua de naștere.

Fostul politician se plânge constant că nu-și poate vedea unicul copil și că trebuie să stea separată de un geam în timpul vizitelor.