Radio Simplu

Cătălin Botezatu a analizat ținutele de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a! Carmen Iohannis a gafat

GALERIE FOTO (4)

Între două avioane, către două destinații, New York și Paris, reputatul designer Cătălin Botezatu a analizat, special pentru Click!, minusurile și plusurile ținutelor afișate de Kate Middleton și Meghan Markle, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Carmen Iohannis a gafat și de această dată!

Eleganță și sobrietate, au fost cuvintele de ordine la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, de la Londra! Rând pe rând, membrii familiei regale au venit să-și ia „rămas-bun” de la regretata suverană. Kate Middleton și Meghan Markle au purtat ținute asemănătoare la funeralii. Cătălin Botezatu a analizat, pentru Click!, ținutele.

Kate Middleton: „Prea multe accesorii!”


Kate Middleton, prințesa de Wales, a purtat la funeraliile suveranei o haină neagră, croită special pentru silueta ei, la care a accesorizat și o pălărie cu boruri largi, cu un voal plasat peste boruri.

Prințesa de Wales a ieșit în evidență printr-un un colier masiv, aparținând regretatei regine, cu patru rânduri de perle și cu un diamant în centru. Chokerul japonez cu 4 rânduri de perle i-a fost împrumutat pentru prima dată lui Kate chiar de către regină în 2017. Kate l-a purtat și la înmormântarea Prințului Philip.

Regretata Prințesă Diana a purtat și ea aceeași bijuterie la un banchet care a avut loc la Palatul Hampton Court în 1982. Kate a mai afișat la înmormântare și cerceii cu perle Bahrain, tot din colecția Reginei!

„Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă!

Kate este mult mai bine îmbrăcată, în schimb. Are mâinile acoperite de un pardesiu negru tip rochie. Pălăria e simplă, elegantă. La ea există și o voaletă, e bine. Lungimea ținutei este corectă!”, a comentat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Meghan Markle: „Are mâinile descoperite! Greșeală mare!”


Meghan Markle, soția Prințului Harry, a ales să poarte și ea o ținută neagră, din cap până-n picioare, pentru înmormântarea marii suverane. Rochia lungă, sub formă de capă, i-a lăsat la vedere brațele dezgolite.

Meghan și-a accesorizat și ea ținuta cu bijuterii simple, o pereche de cercei rotunzi și o brățară aurie. Ducesa și-a prins părul în coc, la spate.

„Meghan este foarte bine accesorizată. Cerceii sunt foarte discreți, din perle, are și o pălărie elegantă, simplă. Singura greșeală majoră pe care o are este că are mâinile descoperite și mai poartă și o bijuterie pe mâna stângă.

Mâinile trebuiau acoperite, fără alte bijuterii, cel mult, dacă era ținuta all-black (toată neagră) s-ar fi potrivit o broșă mică, discretă!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Carmen Iohannis: „O rochie foarte prost lucrată! Părul trebuia strâns obligatoriu!”

 

Președintele Klaus Iohannis a participat și el alături de soția sa, Carmen Iohannis, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, organizate la Londra. Designerul Andreea Tincu a fost cea care i-a creat ținutele Primei doamne la funeraliile de pe 19 septembrie, dar și la a dineul liderilor străini de la Palatul Buckinghamm, care a avut loc duminică.

Rochia purtată de Carmen Iohannis la funeralii a fost una din catifea neagră, lungă până la gambe, cu croială în A și cu linia decolteului rotundă. Prima doamnă a purtat o pereche de pantofi negri, iar pe cap o pălărie cu voaletă. Vestimentația aleasă nu l-a impresionat deloc pe Cătălin Botezatu.

Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, este opinia lui Cătălin Botezatu.

Duminică, 18 septembrie, Regele Charles al III-lea a organizat un dineu la Palatul Buckingham, unde au fost invitați mai mulți lideri ai lumii. Prima doamnă a purtat, cu acest prilej, o rochie midi, tot din catifea, până la gambe. Ținuta a fost accesorizată cu o broșă și cu o geantă tip clutch.

„În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a adăugat Cătălin Botezatu.