Radio Simplu

Era în timpul unui zbor când a văzut că avionul se tot apropia de un obiect ciudat care ieșea din nori. A scos repede telefonul și a făcut o poză, apoi a postat fotografia pe internet: „Nu este ceva de pe pământ”

Un pasager care se afla într-un zbor de la Malaga, Spania către Bristol, Marea Britanie, a observat ceva suspicios uitându-se prin gemul avionului.

A făcut repede o fotografie acelui lucru ciudat din afara Boeing-ului 737 și a postat fotografia pe Internet imediat ce a aterizat.

El a crezut că această linie ciudată ar putea fi un O.Z.N., așa că a postat imediat poza și a întrebat dacă cineva știa ce ar putea fi acel lucru. Au existat multe speculații, dar adevăratul răspuns a fost șocant!

În descrierea fotografiei, bărbatul a scris: „Eu, sincer, sunt doar o persoană normală care a văzut un lucru ciudat! La ce nivel optim ar fi putut fi norii astfel încât să surprindă doar un vârf de clădire? Te rog, distribuie această fotografie cu prietenii tăi pentru a putea găsi un răspuns. Dacă nu este ceva de pe pământ, ceea ce mi se pare imposibil deoarece mă aflam deasupra mării, atunci ce este?! Este de-al nostru? De asemenea, dacă știe cineva să aprecieze corect dimensiunile, își va da seama că sunt masive! L-am văzut cu ochii mei pentru prima dată, era 100% în afara avionului! Cred că l-am văzut în diferite moduri, unul contemplativ și unul fizic, pur și simplu stând înălțat.”

Unii au comentat și au spus că au văzut același lucru când se aflau într-un avion în zona Bristolului. Un bărbat a remarcat această fotografie și i-a descoperit răspunsul!

Bărbatul a explicat că această linie face parte din pilonul de 292 de metri din zona Stației de Transmisie Mendip de pe creasta dealului Pen din Somerset. Postarea a devenit liniștită imediat, dar alții au continuat să facă glume cu privire la ce ar fi putut să fie acel obiect dacă nu făcea parte din acea stație de transmisie.