Radio Simplu

Era în magazin când a văzut un bătrân care cumpărase câteva sticle de lapte, îmbrăcat într-o cămașă și fără pantaloni pe el. După ce a plătit cumpărăturile, bătrânul a dat să se ducă acasă. Dar ce a urmat apoi, a uimit pe toată lumea! Uite ce i s-a întâmplat bărbatului

GALERIE FOTO (4)

Cu câteva luni în urmă, Xiao Xuan a intrat într-un magazin ca să cumpere câteva produse pentru fiul său. Primul lucru care i-a atras atenția a fost un bătrân aproape dezbrăcat, care purta doar o cămașă și un scutec pentru adulți.

Bătrânul a vrut să cumpere mai multe sticle de lapte, dar vânzătorul l-a împiedicat să cumpere atâtea sticle. Curios, bărbatul a cerut explicații casierului și așa a aflat că bătrânul pe care îl observase suferea de Alzheimer. Bătrânul, un client fidel al magazinului, putea cumpăra de data aceasta doar câteva sticle cu lapte, căci banii pe care îi avea la el nu erau suficienți. După ce a plătit cumpărăturile, bătrânul s-a dus înapoi pe acasă.

Atunci, Xiao l-a surprins pe casier urmărindu-l pe bătrânul în camașă și scutec. Aparent, el dorea să se asigure doar că bătrânul urma să ajungă acasă în siguranță. Și casierul făcea asta de fiecare dată după ce bătrânul venea în magazin!