Radio Simplu

Era amanta unui miliardar neamț și a crezut că a dat lovitura vieții ei când a rămas însărcinată. Dar ceva neașteptat s-a întâmplat când soția înșelată a intrat pe fir: „Nu eşti prima amantă şi, cu siguranţă, nu vei fi nici ultima…”

Aline Messel, un fost model international, a avut o relaţie amoroasă timp de doi ani cu directorul unui fond de investiţii, care are o avere estimată de peste 3 miliarde de dolari.

În iulie 201, femeia a rămas însărcinată şi tot atunci a aflat că Gibbins era la rândul lui însurat. A făcut presiuni ca acesta să divorţeze. În ianuarie, miliardarul a convins-o că e mai bine să avorteze.

I-a promis o fermă de struţi şi o sumedenie de cadouri luxoase. Aşa că Aline a făcut avortul.

La scurt timp a primit un mesaj pe telefon de la soţia miliardarului, care era la rândul ei gravidă. „Nu eşti prima amantă şi cu siguranţă nu vei fi nici ultima. Ia-ţi gândul de la bani şi fă ce vrei cu copilul. Mă îndoiesc că vei avea succes la bogătaşi dacă vei ajunge grasă şi urâtă”, i-a scris femeia.

Aline şi-a luat inima în dinţi şi a deschis proces împotriva miliardarului, acuzându-l că i-a dat un virus ruşinos în ianuarie 2015, prezentând probele în instanţă.

Sursa: antena3.ro