Radio Simplu

Au auzit niște zgomote ciudate dintr-o țeavă, în curtea lor. S-au apropiat ca să vadă ce era acolo, dar imediat au chemat pompierii. Ce au scos din interiorul țevii e șocant!

GALERIE FOTO (2)

Winston și Rosie din Statele Unite ale Americii au trecut prin clipe cumplite. Ei și-au pierdut cei doi câini, dar nici nu le-a trecut prin cap unde erau animalele.

Trecuseră câteva ore de când nu-și văzuseră câinii. Oamenii aveau o țeavă în curtea casei, dar le-a fost teamă să se gândească la ce este mai rău. Totuși, se auzeau sunete ciudate din conductă. Așa că au chemat imediat pompierii.

Cum țeava era prea îngustă pentru ca un salvator să intre acolo, forțele au introdus o cameră telescopică, prin care au cercetat zona. Aşa au văzut că animalele erau prinse acolo. N-au avut ce să facă decât să sape cu excavatorul în perimetrul conductei şi, astfel, au salvat câinii.

Sursa: realitatea.net

Mama lor a murit, iar familia, cutremurată de durere, a pregătit înmormântarea. Se pregăteau să închidă sicriul și să îl pună în pământ, când… Dumnezeule! Moarta, palidă la față, a întors ciudat capul, apoi s-a uitat fix la fete și a spus următoarele
O întâmplare stranie a avut loc în China, la înmormântarea unei bătrâne de 101 ani.

O femeie de 101 ani din China le-a dat fiori celor aflati chiar la inmormantarea sa. La 16 ore dupa ce a fost declarata moarta batrana a inviat.

Rudele indurerate au ramas inmarmurite cand au vazut ca femeia se misca. Chiar in timpul ceremoniei Peng Xiuhua a deschis ochii, s-a uitat in jur si i-a intrebat pe cei prezenti la inmormantare „ce se intampla aici?”.

Cu o zi inainte, fiicele femeii au gasit-o fara suflare si fara puls in pat si, crezand ca femeia este moarta, au decis sa o ingroape.

Potrivit China.org, site pe care il citeaza Digital Journal, batrana locuia singura. Barbatul ei murise in urma cu 11 ani. A avut 5 copii, dintre care doar doi mai traiau, cele doua fete care au descoperit-o cazuta la pat.

“Sunt o femeie norocoasa. Am avut ocazia sa vad cata lume e alaturi de mine, cui ii pasa cu adevarat. M-am trezit cu putin timp inainte de a merge la crematoriu”, a declarat batrana dupa ce s-a trezit din morti.

Cazul baietelului care a inviat din morti, tras la indigo cu cel al chinezoaicei

Publicatia Southern Metropolis Daily scrie ca cei prezenti la inmormantare au transformat funeraliile intr-o petrecere in care celebrau longevitatea lui Peng. Nu este primul caz in care un mort se trezeste la propriile funeralii.

In trecut, Kelvin Santos din Brazilia s-a trezit dupa ce a suferit un stop cardiorespirator. Baietelul de doi ani a revenit la viata la scurt timp dupa ce medicii au dat vestea trista familiei.