Radio Simplu

Emily Burghelea s-a întors pentru ultima dată la fostul loc de muncă. Cum a fost surprinsă

Emily Burghelea a rămas fără loc de muncă după ce a spus în direct că Vulpița este agresată de Viorel, iar staff-ul emisiuni nu face nimic să o apăre.

După câteva zile tumultoase în care Emily a trecut prin fel și fel de stări, Emily a decis să plece într-o frumoas vacanță ăn Grecia pentru a da uitării tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Cu toate că a plecat de la Aces Direct, fosta asistentă tot mai avea de încheiat niște treburi cu emisiunea. Mai exact, odatăcu venirea noii asistente, Eily Burghelea a trebuit să-și ia de la redacție lucrurile care îi aparțineau. Îmbrăcată elegant și cu un bronz superb obținut în vacanța din Grecia, Emily Burghelea și-a luat toate hainele și lucrurile pe care fosta asistentă nu apucase să le ia încă.

În timp ce făcea drumuri spre mașină și-a făcut apariția și Viorel Stegaru, dar acesta a preferat să își facă de lucru pe telefon.

Decizie ȘOC, în direct! Viorel Stegaru a părăsit definitiv emisiunea prezentată de Mirela Vaida: „Doamna Mirela, gata! Pa”
Viorel Stegaru a izbucnit, din nou, în direct. Soțul Vulpiței a părăsit definitiv emisiunea.

Sar din nou scântei între Vulpița și Viorel, iar motivul nu mai este deja o noutate. Bărbatul din Blăgești nu suportă să o vadă pe soția lui alături de Rafaelo. Încă o dată, soțul Veronicăi a făcut spume când l-a văzut pe fostul concurent de la Puterea dragostei că intră în platoul emisiunii, pentru a cânta alături de Vulpița.

Loading...