Radio Simplu

Elimina placa dentara si albeste dintii in doar cateva miunute cu aceasta reteta!

Pastrarea dintilor curati si sanatosi este o parte esentiala a igienei orale. Dintii sunt foarte importanti pentru sanatatea noastra generala si ar trebui mentinuti sanatosi in orice moment.

Ei sunt in permanenta atacati de bacterii, care se pot multiplica rapid si pot cauza probleme cum ar fi cariile sau respiratia urat mirositoare.

O alta probema majora pentru dinti este placa dentara – daca aceasta se acumuleaza pe dinti in exces, poate intra la radacina si sa provoace probleme mari.

Pentru a elimina placa dentara, sunt necesare cateva vizite la dentist. Cu toate acestea, ele sunt destul de scumpe si necesita mult timp, motiv pentru care toata lumea ar dori o modalitate mai rapida si mai ieftina.

Din fericire, acest lucru exista! Noi va vom prezenta un remediu care va rezolva aceste probleme.

Ingredinte:

1 lingura de bicarbonat de sodiu
½ cana de apa minerala
½ lingurita de apa sarata
½ cana de peroxid de hirdogen
½ cana de apa calda
½ cana de apa rece
Apa de gura
Perie de dinti
Ata dentara

Mod de preparare:

Amesteca bicarbonatul cu sare, apoi umezeste-ti periuta in apa calda si inmoaie capatul in amestec. Freaca usor dintii si scuipa dupa cateva secunde. Urmatorul pas este sa combini peroxid de hidrogen cu apa calda si sa tii amestecul in gura cateva secunde.

Dupa ce il scuipi, clateste-ti gura cu ½ cana de apa rece.

Acum freaca tartrul galben dintre dinti cu ata dentara, dar ai mare grija sa nu zgarii gingiile. La sfarsit, clateste-ti gura cu apa de gura si ai terminat!