Radio Simplu

Cel mai eficient tratament împotriva căderii părului! Rezultatele sunt uimitoare, din prima zi

Căderea părului este un proces normal pentru toată lumea. Toată lumea se confruntă cu așa ceva. Zilnic, ne cad aproximativ 150 de fire de păr în fiecare zi, iar medicii consideră că este un lucru normal, atâta timp cât nu se depășește această medie.

Cei care observă, însă, o cădere a părului semntificativă, trebuie să ia imediat niște măsuri.

Una dintre principalele cauze ale căderii părului este stresul. De asemenea, și anumite probleme de sănătate sunt responsabile pentru această cădere a părului. Problemele de la nivelul tiroidei duc și la probleme ale părului, care devine uscat și casant.

În cazul în care și tu te confrunți cu o cădere semnificativă a părului, poți încerca un tonic natural care te va ajuta să diminuezi această problemă.

Ai nevoie de:

-1 ou
-2 lingură de miere
-2 linguri de ulei de ricin.

În cazul în care ai părul mai lung, poți folosi două ouă, 4 linguri de miere și 4 linguri de ulei de ricin.

Se pun toate ingredientele într-un bol, se amestecă bine și se aplică amestecul pe rădăcinile părului, se masează bine scalpul și apoi restul se aplică pe toată lungimea părului.

Se pune pe păr o pungă sau cu o cască de duș și se lasă să acționeze 2-4 ore. Se clătește bine părul cu apă călduță, apoi se spală părul cu șamponul și cu balsamul obișnuit. Se poate repeta tratamentul de 1-2 ori pe săptămână, iar rezultatele sunt vizibile de la prima utilizare.

Este imporant să știi că proteinele conţin biotină, iar aceasta menţine sănătatea celulelor. De asemenea, acestea susțin și creşterea firului de păr. Se recomandă, de asemenea, consumul de ouă, unt de arahide sau nuci în fiecare zi.