Radio Simplu

Elena avea 16 ani când a rămas însărcinată, dar mama ei a obligat-o să abandoneze copilul în spital. Femeia a trăit cu convingerea că micuțul a murit, dar peste 11 ani avea să afle un detaliu șocant

Elena avea doar 16 ani când a rămas însărcinată, dar mama ei a obligat-o să abandoneze copilul într-un spital din județul Vâlcea ca să nu o facă de râs în sat.

Așa că imediat după naștere, femeia l-a lăsat pe micuțul Lucian Alexe în spital, cu certificatul de naștere alături. Cum nu a mai aflat nimic de copil, Elena a trăit cu impresia că micuțul nu a supraviețuit.

Doar că după 11 ani, femeia avea să afle un detaliu șocant. Elena, care între timp își întemeiase o familie şi avea doi copii, a mers la Evidenţa Populaţiei să-şi schimbe buletinul, iar printre actele depuse la dosar, personalul i-a cerut şi certificatele de naştere ale copiilor. Fără să bănuiască ce se va întâmpla, femeia s-a prezentat cu cele două certificate de naştere ale copiilor rezultaţi din mariajul său. Angajaţii i-au cerut însă şi cel de-al treilea certificat al copilului născut în tinereţe. Acesta a fost momentul care avea să declanşeze cercetările într-una din cele mai enigmatice dispariţii din România, scrie Adevărul.

De atunci, micuțul figurează ca persoană dispărută, iar polițiștii încearcă să dezlege misterul dispariției sale.