Radio Simplu

Ele sunt cele mai intelepte si inteligente femei ale zodiacului. Nu e bine sa te pui cu ele

Topul femeilor intelepte din zodiac. Minunatele reprezentante ale acestor semne zodiacale sunt cele mai intelepte si demne de respect. Aceste femei intotdeauna provoaca admiratia barbatilor cu intelectul lor, prin verticalitate si capacitatea de a fi rationale. Iata asadar un horoscop al celor mai intelepte semne zodiacale feminine.

O privire inteleapta, un aspect fizic proaspat, calmul si deschiderea lor literalmente dezarmeaza barbatii si ii fac sa se indragosteasca pentru totdeauna de nativele acestor zodii.

Capricorn

Incantatoare si mereu aratand fresh, femeia Capricorn poate fi pe buna dreptate considerata a fi cea intelepta reprezentanta a genului.

Aceasta persoana serioasa si retinuta este capabila sa creeze fericire in propria sa viata, sa actioneze intotdeauna cu intelepciune si constiinta, sa ia decizii cu incredere.

De asemenea, poate sa creeze in acelasi timp si o familie, si o cariera; accepta cu calm toate darurile sortii, poate deveni un sprijin de nadejde si pentru barbatul ei.

Taur

Femeia Taur este atragatoare in deschiderea, coerenta si verticalitatea ei. Aceasta fiinta fermecatoare se straduieste sa-si asigure stabilitatea in viata ei, iar pentu asta acorda suficient timp pentru familie, dar nu uita nici de servici.

Femeia Taur poate deveni o muza pentru barbatul ei, ea va sprijini intotdeauna ambitiile lui si va deveni un sprijin de incredere in viata de familie. Reprezentantele acestui semn zodiacal sunt capabile sa dea sfaturi cu adevarat inteligente.

Fecioara

Frumoasa Fecioara este inteleapta nu numai datorita discretiei ei, ci si datorita flexibilitatii sale. Aceasta persoana delicata nu va incepe sa caute neajunsuri in relatie sau sa se certe fara motiv. Ea poate fi pretentioasa, dar nu va actiona niciodata prost.

O femeie aflata sub semnul Fecioarei este turnata din intelepciune, gratie si calm. Ea isi poate controla emotiile si, in ciuda puterii ei interioare, arata foarte gingasa si feminina.

Sagetator

O femeie stralucitoare sub semnul Sagetator stie cum sa fie optimista, deschisa, binevoitoare. Dar, in acelasi timp, are o minte ascutita, un minunat simt al umorului si o viziune filosofica asupra vietii. Reprezentantele acestui semn al zodiacului sunt in primul rand cele mai bune prietene pentru barbatii lor.

Cu ele este lejer si placut pentru ca nu-si sufoca partenerul cu dragostea lor, ci le ofera suficienta libertate si spatiu.

Varsator

Femeia Varsator este originala si fermecatoare, si in plus, are o intelepciune nativa. Reprezentantele acestui semn al zodiacului sunt capabile sa ia decizii non-conformiste, au intotdeauna un punct de vedere propriu, dar pe care nu-l impun altora.

In relatii, femeia Varsator se comporta foarte inteligent: de regula nu se cearta si nu limiteaza libertatea partenerului lor. Aceste femei vor ramane intotdeauna ele insele si ii vor accepta pe ceilalti exact asa cum sunt.