Radio Simplu

El e durul de la Hollywood, dar acasă e doar ”tati”. Cum arată fiicele lui The Rock?

GALERIE FOTO (5)

Joacă în filme de acțiune, fiind chiar unul dintre actorii de succes ai industriei cinematografice mondiale. Toată lumea îl știe drept „The Rock”, din perioada în care era wrestler profesionist și evolua în WWE. Are nu mai puțin de 17 titluri în WWE, dintre care 10 sunt de campion mondial.

Acasă, însă, Dwayne Johnson nu e apreciat nici pentru calitățile actoricești și nici pentru că este unul dintre cei mai buni wrestleri din toate timpurile. Acolo, el este doar ”tata” pentru trei fetițe. Una dintre ele este mare, în vârstă deja de 17 ani, cu care The Rock defilează mândru la toate premierele de film. Simone provine dintr-un mariaj anterior al actorului, însă e foarte apropiată de actuala soție a tatălui ei și de cele două surori mai mici ale ei.

Cât despre acestea din urmă, Tiana și Jasmine, provin din relația actuală a actorului, cea cu fostul model Lauren Hashian. Cei doi s-au cuplat în 2007, iar între timp au devenit părinții a două minuni. The Rock ”se laudă” adesea pe rețelele de socializare cu cele două minuni, mai ales că sunt de-o frumusețe ireală. Cu ochi deschiși la culoare, cârlionți și șatene, cele două fac senzație în rândul internauților.