Radio Simplu

Detaliul ascuns din fotografia oficială surprinsă la botezul lui Archie Mountbatten-Windsor

GALERIE FOTO (2)

Sâmbătă, 6 iulie, a fost mare eveniment în sânul familiei regale britanice. Cel mai mic vlăstar regal, fiul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry, a fost botezat. Emoționantul eveniment a avut loc la o capelă privată de la Castelul Windsor și a strâns laolaltă mai puțin de 25 de invitați din rândul familiei și prietenilor fericiților părinți.

Totul a fost ținut secret! Nu au dorit să emită comunicat oficial prin care să anunțe data botezului și, deși se bănuia când, Ducii de Sussex n-au dorit să menționeze, nici măcar ulterior, când anume a avut loc evenimentul. Totuși, dintr-o fotografie oficială, emisă ulterior, s-a putut afla în jurul cărei ore a avut loc botezul.

În fotografia de grup, în care Meghan și Harry apar alături de fiul lor, dar și o parte din familia regală, se poate vedea un ceas care indică ora 11:55, ceea ce indică faptul că botezul a avut loc pe la ora 11, în dimineața zilei de 6 iulie. Fotografia respective fusese realizată în Green Drawing Room a Castelului Windsor, de către fotograful Chris Allerton.