Radio Simplu

Ea este câștigătoarea premiului cel mare la Masterchef. Ce va face cu banii primiti

Norocoasa câștigătoare a show-ului culinar difuzat de PRO TV este Alina Gologan. Ce va face vlogărița cu banii de la PRO TV?

Vloggerița Alina Gologan a câștigat MasterChef 2019

În finala “MasterChef” din seara de 14 noiembrie au intrat Alina Gologan, Ionuț Mărieș și Cezar Marin. În urma probelor la care au fost supuși de cei trei de jurați: Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, Alina a fost declarată câștigătoare a ediției și a luat premiul de 50.000 de euro, după ce a încântat juriul cu talentul ei gastronomic.

“Mă simt extraordinar, nu mă aşteptam, mi s-au înmuiat genunchii, am picat în genunchi, am izbucnit în plâns, emoţiile au fost foarte mari, cursa a fost foarte strânsă, Cezar este un adversar de temut. Oficial, sunt cea mai bogată persoană din familia mea”, a declarat Alina Gologan.

Întrebată ce va face cu suma de 50.000 de euro pe care a câștigat-o, Alina Gologan a spus că o parte din ea se va duce pe cadouri pentru prieteni și familie, iar de cealaltă parte va avea grijă să o chibzuiască.

Cine este Alina Gologan, câștigătoarea MasterChef 2019

Alina, concurenta care a câștigat de două ori proba imunității în competiție, are 29 de ani, lucrează ca recepționeră la o sală de fitness din Timișoara și este vlogger și influencer. De asemenea, aceasta a studiat la Facultatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, dar spune că a făcut-o ”cam degeaba”, deoarece nu era ceea ce își dorea să facă, nu o pasiona. Cu alte cuvinte, a vrut să termine facultatea ”doar pentru a fi făcută”.

Însă, pasiunea Alinei pentru a găti a început încă din perioada adolescenței, atunci când ajutată de bunica și de mama ei începea să descopere secretele celor mai bune rețete. Câștigătoarea MasterChef, spune că la început a început să gătească ”de foame”, pentru apropriați sau pentru prieteni, însă apoi gătitul a început să devină o pasiune.