Radio Simplu

E oficial! Câte mii de euro au câștigat Abi Talent și Alex Velea de la YouTube, după ce s-au certat crunt

Abi Talent și Alex Velea par că au îngropat securea războiului început la scurt timp după ce s-a dat startului lui 2020. Cei doi s-au certat crunt și și-au aruncat vorbe grele și…. potrivit unor date oficiale, fiecare a câștigat câte o sumă de bani frumușică de la YouTube, în urma acestui scandal. În rândurile de mai jos, vă dezvăluim câte mii de euro a obținut iubitul Antoniei și protejatul Anamariei Prodan.

Câți bani a primit Abi Talent de la YouTube, după războiul purtat cu Alex Velea
În urma analizei asupra datelor oferite în timp real de site-ul socialblade.com, observăm că Abi Talent a înregistrat o creștere cu 291% față de media obișnuită pentru canalul său de YouTube, ajungând la aproape 600.000 de subscriberi. E foarte important de punctat faptul că tânărul artist nu a postat nimic pe cea mai mare platformă de streaming video din lume despre scandalul cu Alex Velea, ci a purtat războiul pe pagina lui oficială de Instagram.

Singura activitate a lui Abi talent pe canalul de YouTube a fost clipul piesei “Rolex”, lansat în prima zi din acest an. El a avut peste 8 milioane de vizualizări în ultimele 30 de zile ceea ce s-ar traduce prin încasări evaluate de Socialblade între 2.000 și 32.400 dolari. Marja destul de mare vine din faptul că YouTube calculează diferit, în funcție de țară, valoarea încasărilor. În România, unde reclama online este la un nivel destul de scăzut, se află spre coada calasamentului. Altfel spus… protejatul Anamariei Prodan a încasat nu mai mult de 8.000- 10.000 dolari în ultima lună.