Radio Simplu

După un divorț dificil, Dana Săvuică s-a mutat în casă nouă

După un divorț dificil, Dana Săvuică s-a mutat în casă nouă! Și-a pus cadă fix în mijlocul dormitorului! Uite cum arată noua locuință:

Dupa divort, Dana Savuica o ia de la capat si s-a mutat in casa noua. Vedeta e pasionata de lucrurile asiatice, iar casa ei e plina de elemente de decor aduse din toate colturile lumii.

“M-am mutat în decembrie. Am pus ochii pe această casă încă de acum un an. E un ansamblu rezidenţial cu case lipite, dar mi-a plăcut foarte mult designul. Sunt la marginea oraşului (zona de Nord), am parte de aer curat, pădure, păsări, câmp. Sunt mândră de realizarea mea, am făcut-o pe banii mei, pe munca mea”, povesteşte Dana Săvuică în cel mai nou număr al revistei “OK!”.

Sursa foto: okmagazine.ro

„E nebunie aici. Tot mobilerul e din ratan si bambus. Am scoici aduse din Bali, frunza de banan… sunt toate lucrurile mele pe care abia astept sa le pun pe pozitie.
Am barul aici, iar vara voi deschide usa sise va putea intra in curte. Sunt inconjurata de case si santiere, dar acolo in spate se vede padurea. Nu voi pune gratar, pentru ce mai folosesc bucataria?”, a spus Dana Savuica pentru „Teo Show”.

 

 

Sursa foto: okmagazine.ro
Sursa foto: okmagazine.ro

In dormitor, Dana Savuica are amplasata o casa imensa. „Am vazut asta in hotelurile din Orient ca ai patul si cada in acelasi loc. Acest lucru alimenteaza hormonii si libido-ul”, a adaugat Dana Savuica.

Sursa foto: Kanal D
Sursa foto: okmagazine.ro

Întrebată dacă a cumpărat locuinţa în rate, vedeta a punctat: “Cu banii jos! Nu mai vreau rate în viaţa mea. Am avut o casă luată în rate şi cred că a fost unul dintre motivele care au îngreunat foarte tare comunicarea în căsnicia mea”, a mai declarat Dana.

Sursa foto: okmagazine.ro