Radio Simplu

Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa…

În ediţia specială “Next Star” Family la Antena 1, Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa, soprana Luminiţa Popa.

Mama lui Dorian predă, de 15 ani, canto clasic la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” din Constanţa şi, vreme de alţi 15 ani, a fost solistă a Teatrului Liric din Constanţa.

„Momentul pe care l-am pregătit a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mereu m-am gândit cum va fi atunci când voi cânta cu mama mea.

Pentru că am vrut să fie un moment special, am ales o piesă care se află la graniţa dintre muzica pop şi cea clasică, “Vivo per lei”, pe care am învăţat-o în timp ce mama o fredona prin casă, atunci când eram mic.

Dacă am avut emoţii? (râde) Mama a avut emoţii mai mari decât ale mele! Asta şi din cauza faptului că nu a mai cântat niciodată la microfon.

Ne-am ţinut de mână pe scenă, ne-am încurajat şi a ieşit totul foarte bine”, spune Dorian Popa.

Este mereu cu zambetul pe buze si o prezenta agreabila, oriunde s-ar afla. Dorian Popa a avut parte de o copilarie zbuciumata si nu s-a putut bucura mult timp de unitatea in familie.

„Problemele mele de familie, mie nu îmi e ruşine să vorbesc despre ele.

Mama m-a crescut, când aveam eu 14 ani, ai mei s-au despărţit şi din cauza unei gândiri nepotrivite ale tatălui meu nu am mai putut ţine legătura cu el.

El încerca să ne impună să nu mai vorbim cu mama şi nu mi s-a părut normal, atâta timp cât mama nu ne-a cerut asta.

Ne-a spus că nu mai pot continua ca familie. Eu sunt mama, el este asta, şi separaţi suntem aceeaşi oameni pentru voi.

Nu am putut să ţin legătura pentru că mi s-a părut deplasat ca el îmi interzicea să vorbesc cu mama mea.

De ce aş vrea să vorbesc cu un om care îmi interzice să vorbesc cu cea care mi-a dat naştere?”, a povestit, indurerat, Dorian Popa.