Radio Simplu

Doliu uriaș în politică! Un fost deputat a încetat din viață. Suferea de o boală teribilă

Este doliu uriaș în politica din România. Un cunoscut fost deputat a încetat din viață. Teribila veste a venit în utmă cu puțin timp. Fostul demnitar suferea de o boală teribilă care i-a afectat grav ultima parte a vieții.

Politica din România este în stare de șoc. Un cunoscut fost deputat a încetat din viață. Teribila veste s-a aflat în urmă cu puțin timp. Demnitarul a trecut prin clipe extrem de dureroase în ultimele sale luni din viață. Șocul morții acestuia a fost însă unul foarte puternic.

Doliu uriaș în politică
Lumea politică autohtonă are parte de o nouă veste foarte proastă. Este doliu. Un cunoscut fost deputat a plecat în lumea celor drepți. Este vorba despre fostul deputat, Viorel Pavel, care a murit, la vârsta de 65 de ani, după o lungă și grea suferință din cauza unei boli nemiloase.

Viorel Pavel s-a născut la.11 decembrie 1954, în Sighetul Marmaţiei, judeţul Maramureş. A fost căsătorit și a avut patru copii.

Viorel Pavel a terminat studiile superioare de la Institutul Politehnic din Iaşi, Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică.

În politică a intrat aproape imediat după evenimentele istorice din 1989 care au dus la căderea dictatorului Nicolae Ceaușescu. A făcut parte din grupul parlamentar al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi al Partidului Ecologist Român, fiind în comisia pentru industrii şi servicii. De asemenea, a fost membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Venezuela.

Viorel Pavel a fost ales deputat in circumscriptia electorala nr.19 din Giurgiu pe listele Conventiei Democrate Romane, din partea PNTCD – Partidul National Taranesc Crestin Democrat, in perioada 1992-1996. Cei de la PNȚCD au câștigat atunci alegerile alături de PNL, în alianța CDR. La guvernare nu au fost singuri. A fost un Executiv de coaliție la care au mai participat PD și UDMR.

Anuntul a fost facut si de Biserica Crestina Baptista „Sfanta Treime” Giurgiu a carei fondator era. „Cu durere anuntam plecarea la Domnul a celui care a fost Viorel Pavel, deputat crestin si unul dintre membrii fondatori ai bisericii noastre. Dumnezeu sa-i mangaie pe cei ramasi in urma!”, au anunțat pe Facebook reprezentanții bisericii.