Radio Simplu

Doliu în lumea filmului! Un actor celebru a murit la 62 de ani

GALERIE FOTO (2)

Industria cinematografică de la Hollywood este din nou în doliu. Actorul Lance Kerwin a murit la vârsta de 62 de ani. Era cunoscut pentru filme precum „Salem’s Lot” și „The Loneliest Runner” .

Doliul în lumea cinematografică de la Hollywood! Lance Kerwin a murit. Actorul din „Salem’s Lot” și-a dat ultima suflare marți, 24 ianuarie, în San Clemente, California, potrivit familiei sale. Avea 62 de ani.

Actorul Lance Kerwin a murit
Cauza morții lui nu a fost confirmată încă, dar un reprezentant al actorului a dezvăluit că acest a fost găsit inconștient, pentru Fox News.

„Era un tip bun, o să-mi fie dor de el”, a transmis John Boitano pentru sursa citată.

Fiica lui, Savanah, a postat o poză de familie și a confirmat decesul tatălui ei în mediul online.

„Îmi cer scuze celor carora nu am putut să le spunem personal că Lance Kerwin a murit ier dimineață.

Apreciem toate cuvintele mesajele, amintirile și rugăciunile care au fost împărtășite. În viitorul apropiat vom da informații despre ceremoniile care vor avea loc. Vă iubim pe fiecare dintre voi.”, a scris Savanah.

Kerwin a crescut în Newport Beach și era cel mai mic din cinci frați. Tatăl lui a fost un profesor de actorie și mama sa era agent de talente.

Kerwin a devenit celebru în anii ‘70, când a protagonizat mai multe filme făcute pentru TV, precum „Salem’s Lot” și „The Loneliest Runner”. A avut prumul său rol la 13 ani, în „Emergency!”, din 1974.

A mai jucat și în „Little House on the Prairie”, „Police Story” „Gunsmoke” și „The Family Holvak”. De asemenea, l-a portrertizat pe James Hunter în „James at 16”.

Kerwin a lucrat cu Martin Sheen în „The Fourth Wise Man”, a apărut în „Murder, She Wrote” și „Final Verdict”, înainte de ultimul său rol major din „Outbreak”, în 1995.


Actorul a lăsat în urmă o soție și cinci copii.