Radio Simplu

Doctorul îngrijește copilul mai mult de o oră în timp ce mama lui se afla la urgenţe

GALERIE FOTO (2)

O vizită la spital, mai ales în camera de primiri urgenţe, este întotdeauna stresantă. Dar când eşti însoţită de un copil mic, totul devine şi mai dificil. O mamă din Noua Zeelandă a trebuit să meargă de urgenţă la spital cu copilul obosit.

Nu avea cu cine să-l lase acasă, aşa că a trebuit să îl ia cu ea la spital. Femeia era nervoasă pentru că nu ştia cine ar putea avea grijă de băiat în timp ce ea era supusă unor investigaţii medicale. Din fericire, un doctor a decis să-şi ofere ajutorul şi să-l liniştească pe copil într-un mod adorabil.

Doctorul linişteşte copilul

După mai bine de o oră, mama lui era încă în investigaţii. Personalul spitalului a încercat să-l calmeze pe băiat, dar nimeni nu a reuşit. Atunci a intervenit Dr. Muir Wallace pentru a ajuta. În afară faptului că era unul dintre medicii care se aflau în camera de gardă în acea zi, el a fost, de asemenea, persoana care a condus întregul departament la momentul respectiv.

În dimineaţa următoare, spitalul Waikato, prin intermediul asistentei şefe Mike Haden-Jones, a postat o fotografie a doctorului cu copilul în braţe, care a devenit rapid virală.

Fotografia doctorului devine virală

„Cel mai în vârstă dintre cei doi protagonişti este Dr. Muir… Băiatul era la spital cu mama lui şi avea nevoie de un pui de somn. Din păcate, mama lui nu era într-o stare bună şi avea nevoie de câteva investigaţii. Cred că o mulţime de oameni au încercat, dar Dr. Muir a fost singurul care a reuşit să-l calmeze.”

Haden-Jones l-a lăudat pe Dr. Wallace pentru abilităţile sale uimitoare de a fi multifuncţional. După ce fotografia fost publicată pe internet, şi alte persoane au decis să împărtăşească experienţele lor din trecut cu acest medic. Postarea a devenit rapid virală, acumulând mai mult de 4.000 de distribuiri în doar câteva ore.

„Acest doctor este incredibil”, a scris Cherie Smillie, o utilizatoare a platformei Facebook. „A avut grijă de fiul meu aseară la locul de joacă pentru copii amenajat în spital pentru că în urma unei arsuri la nivelul feței necesita un anestezic şi pentru a se asigura că ochiul lui era bine”.

Asistenta şefă, Haden-Jones, a încheiat mesajul cu un memento referitor la actele aleatoare de bunătate care se întâmplă peste tot în jurul nostru, trebuie doar să deschidem bine ochii pentru a le vedea. „Acesta este doar un exemplu de mici minuni care se întâmplă în fiecare zi şi care de multe ori trec neobservate”.