Radio Simplu

Din păcate, este știrea dimineții în România. Medicii îi dau șanse minime de supraviețuire

Un grav accident de circulație s-a produs în Galați, după ce o autoutilitară s-a izbit, violent, de o căruță încărcată cu lemne, nesemnalizată corespunzător. Accidentul s-a produs aseară, pe un drum județean din apropierea localității Tecuci.

La locul accidentului s-au deplasat echipele de salvatori și paramedicii, aceștia reușind să scoată din autoutilitară o femeie și un copil care rămăseseră încarcerați. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident.

Mama și copilul său au fost transportați la spital pentru a primi primele îngrijiri medicale. Potrivit informațiilor furnizate de viata-libera.ro, șoferul autoutilitarei nu a observat la timp căruța plină cu lemne și nesemnalizată corespunzător pe timp de noapte. Încărcătura căruței s-a răsturnat pe partea dreaptă a șoferului utilitarei, acolo unde se aflau soția și copilul acestuia.

Victimele, mama de 41 ani și fiul minor, erau încarcerate pe locurile din dreapta șoferului, acesta din urmă reușind să iasă singur din autoutilitară pentru a lichida cu stingătorul mașinii incendiul care izbucnise la compartimentul motor. Salvatorii au extras întâi minorul, care avea doar escoriații și contuzii, apoi pe mama acestuia, aflată în stare gravă, cu fractură la membrul inferior și traumatism cranio-cerebral sever. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi trasportată la Spitalul Municipal Tecuci, dar dată fiind gravitatea stării ei, cu multiple traumatisme, la ora 19,40 a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Galați, în timp ce minorul a fost preluat de echipajul SAJ”, precizează reprezentanții ISU Galați.